≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA centar se ponovo povezuje sa Zvezdom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Birč je navodno najbliži Veneciji, ali...

  • 4
Kem Birč Foto: Nathan Denette / Zuma Press / Profimedia

Nije tajna da je Crvena zvezda pre mesec dana pregovarala sa kanadskim košarkašem Kemom Birčom, ali je iskusni centar odlučio da sačeka i pronađe novi NBA aganžman. Međutim, nije uspeo i po svemu sudeći vreme je za povratak u Evropu.

Italijanski novinar Alesandro Luiđi Mađi tvrdi da je Venecija klub koji već duže vreme razgovara sa Birčom, kao i da su Makabi i upravo Zvezda opcije za bivešg člana Orlanda i Toronta.

Birč je tokom karijere igrao za Olimpijakos, baš kada je na klupi ovog tima sedeo sadašnji trener Zvezde Janis Sferopulos.

Birč je trenutno slobodan agent i prosečno je u NBA ligi beležio pet poena i 4,4 skoka po meču. Inače, poznat je i po tome što je sjajan defanzivac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uhoh

    7. decembar 2023 | 15:17

    Da se dovedu jos 3 igraca i onda da se napravi hemija.. I onda sledece sezone, mozda bude bilo bolje.

  • Vnko

    7. decembar 2023 | 16:12

    Ako niste primetili, upravo veliki broj pojacanja i nemogucnost da toliki broj igraca koji su dosli sa razlicitih strana bude uigran i jesu glavni problem i uzrok losih rezultata. I nekom padne na pamet da dovodi dalje, i ponovo uigrava i onako neuigranu ekipu. Povrh svega dovodi centra, a Bolomboj i Mitrovic uz to najkonstantniji i najbolji igraci od pocetka sezone.

  • Nikola

    7. decembar 2023 | 15:50

    Nama mnogo treba za ozbiljan rezultat u EL, prvo da nejpir proradi a onda bek, krilni centar i centar, da se 5-6 igraca koji nisu nivo zvezde otpusti, da Covic prestane da se bavi partizanom i da krene kao ranije da se bavi samo zvezdom ili da ode i prepusti klub nekome ko moze da donese pare kao npr Stojan Vujko. Ako misle da ce samo Birc nesto da promeni, varaju se, samo trose pare dzabe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA