Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Baskonija - Zvezda u 13. kolu Evrolige

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško Ivanović za nastavak pobedničke serije protiv bivšeg kluba

  • 5
KK Crvena zvezda - KK Cibona Foto: ABA liga/Đorđe Kostić

Nakon što su odigrali prvi meč duplog kola Evrolige17, 13. kolo Crvena zvezda će igrati protiv Baskonije u Vitoriji i tu pokušati da postigne bar jednu pobedu ove nedelje.

Crveno-beli trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli sa četiri pobede i osam poraza i polako se odaljavaju od vrha tabele, dok je Baskonija sa tri pobede više petoplasirana i deli skor sa još dva tima.

Trenutno raste forma timu iz Vitorije, dok se Zvezda muči, ali nema sumnje da će glavni fokus ovog meča biti bitka između dva trenera Ivanovića i Sferopulosa.

Meč počinje u 20:30 časova, a prenos meča je obezbedio Sport Klub na svom prvom kanalu. Takođe, tekstualni prenos meča ćete moći da ispratite na našem sajtu.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović nasmejao novinare posle Cibone: "Bacao sam ja te asistencije i pre nego što je Teo došao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasper

    8. decembar 2023 | 08:48

    Ajmo momci do časnog poraza.

  • Zvezdas

    8. decembar 2023 | 08:46

    Slabo zalaganje,losa igra nema tu pobede....

  • NekoKo

    8. decembar 2023 | 07:17

    Gledaću pošto volim košarku, ali Zvezda igra baš loše, što ibtabela pokazuje. Ovi igrači ovako upakovani ne mogu da budu oubiljan tim u EL već u samom startu a tiče se pre svega fizikalija igrača. Ekipa kako se to kaže popularno nema sajz i ni jedna petorka nema potrebnu čvrstinu. To je u Evropi do nekle moglo tako. Jednostavno samo kada polgedate Zvezdinu petorku kako popunjava teren, fizički kako izgledaju u poređenju sa Partizanovom recimo tu je ogromna razlika. Ne može igrač ako nije majstor poput Kampaca da igra sa 175 košarku na ovom nivou. Sve Jago uradi dobro, probija odbrane isl. ali ono što je recimo za Vildozu bio lagani poen nakon takvih prodora kod Jaga to izostaje jer na ulazu nema šta da traži. Ko je verovao da Vildoza ima adekvatnu zamenu u Nejpiru, Teu i Jagu taj ili košarku ne prati ili se radi o kombinacijama. Onog momenta kad je otišao napisao sam ovde da jedino Šved može da bude taj a nisam ni znao da je bilo kontakata i pregovora. Rekao sam i to da Kampaca može da odmeni Teodosić pod određenim uslovima ali to se znalo da će potpisati. Jago i Nejpir sa Teom u paketu nema nikakvog smisla. Sva trojica imaju fizičke limite. Nejpir kao igrač nije Švedu ni do kolena. Oduvek je Nejpir igrao ne previše pismenu i pamtnu košarku, kod nas se to u košrkaškom smislu kolokvijalno zove - kvalitetan divljak. Takav igrač mora spektakularno da pogađa da bi bio koristan za ekipu. Kad to stane svodi se na ovo. Laž je da je prošle sezone igrao dobro.Armani to najbolje zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA