≫ 

Vreme čitanja: oko 16 min.

Partizan porazio Olimpiju Milano serijom 15-0: Nestvaran povratak crno-belih u "paklu" Arene!

Vreme čitanja: oko 16 min.

Nije Mesina ovde mogao ništa

  • 90
KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Prepuna Štark Arena dala nam je još jednom vrelu atmosferu, a Partizan je kod kuće savladali veoma raspoložen tim Olimpije Milana. Rezultat je na kraju utakmice 13. kola Evrolige bio 82:69, po četvrtinama 20:25, 19:19, 22:18, 21:7.

Dobar start meča za obe ekipe, odlično je pokrenuo tim Bruno Kaboklo svojim trojkama, Avramović asistencijama. Brazilac je startom meča rano postigao 10 poena.

Momenat za brigu crno-belih je bio pad Alekse Avramovića, koji je pao na teren bez nekog kontakta i deluje, prema njegovim grimasama lica, da je povreda bila prilično bolna.

I pored dobre igre u fazi napada, u odbrani nije bilo gotovo nikakvog odgovora i prva četvrtina je izgubljena relativno ubedljivo.

Dobra serija je obeležila start treće deonice, Panter je to poentirao šutem preko ruke za tri i prvu prednost na utakmici.

Međutim, to nije bilo dugog daha, usledila je serija Armanija 8-0 i tako se vratila prednost za goste.

Na kraju se nekako stabilizovala igra i krajem četvrtine se završilo rezultatom 39:44. Prednost pet razlike je dostižna, ali protiv ovako raspoloženog protivnika predstavljala je težak zadatak za ekipu Željka Obradovića.

Drugo poluvreme nije dobro krenulo za crno-bele, odlična serija i šutersko raspoloženje Milaneza je ugušilo već slabu odbranu Partizana.

Pogađali su sve što im se otvorilo, Šilds je nastavio da razigrava saigrače i koristi gotovo sve situacija, a na sve to Olimpija je stisla odbranu i zatvorila kreaciju bekova Partizana, do te mere da je u jednom trenutku bilo 15 poena razlike.

Usledila je "ludačka" serija crno-belih, odlična odbrana Doužera i veliko raspoloženje Pantera i Ledeja u napadu. Serijom 12-0 vraćaju se u utakmicu na samo poen zaostatka.

Nestvarna serija Partizana se nastavlja, ali ovog puta sa vrhunskom odbranom. Potencijalni problem je nastao kada je Kaboklo napravio četvrtu ličnu početkom poslednje deonice, ali njega je vrhunski zamenio Smailagić, čijim se ulaskom odbrana samo učvrstila.

Nestvarna je bila sekvenca na četiri minuta do kraja, kada je Milano imao čak četiri napada i ofanzivna skoka i nijednom nisu uspeli da dođu do poena pored veoma dobre odbrane, koja je rizikovala ostavljanjem pojedinaca samih na šutu za tri. Bile su to dobre odluke.

Pokušavali su igrači gostujućeg tima da sustignu razliku brzim napadima, ali što je brzo to je i kuso, ulazili su iz greške u grešku.

Nestvaran povratak Partizana sa -15 režirali su Panter sa 19 poena, tri asistencije i dve ukradene lopte, Kaboklo sa 16 poena, pet skokova, Zek Ledej sa 15 poena i tri skoka i Naneli sa 10 poena.

U gostujućem timu raspoloženi su bili isključivo Ševon Šilds sa 19 poena, tri skoka i dve asistencije i Maodo Lo sa 12 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Naredni meč Partizan igra u ABA ligi protiv ekipe Studentskog centra, dok će u Evroligi naredne sezone nastupiti na gostovanju posle dugo vremena i to u Kaunasu, ekipi Žalgirisa.

Tok meča

Četvrta četvrtina

10. minut - 82:69 - Promašuje Panter. Gubi loptu ekipa Milana, Anđušić u tranziciji stavlja tačku na utakmicu! Pogađa trojku! Na kraju igrači Milana nisu ni hteli da igraju i samo su se pozdravili svi na terenu za kraj utakmice.

9. minut - 79:69 - Pogađa dva bacanja Lo. Kreće Milano sa presignom preko celog terena. Panter diže šut za tri preko Šildsa i cepa mrežicu! Lo spušta Hajnsu, Tonut, pa promašaj Loa. Hvata to napad i Hajns ide na zakucavanje, ali promašuje. Tom prilikom je fauliran od strane Ledeja. Promašuje prvo bacanje, ali drugi put precizniji. Novi tajmaut, opet Željko traži. Doužer nalaziLedeja samog u desnom korneru i promašuje trojku. Meli rpomašuje zicer ispod koša, hvata skok Anđušić.

8. minut - 76:66 - Propust odbrane, u reketu ostaje Tonut i poentira. Ledej ostaje sam protiv Melija, okreće, ali promašuje. Faul Smailagića pri prodoru Loa, gotova utakmica za centra Partizana. Tajmaut traži Obradović da spreči potencijalni problem.

7. minut - 76:64 - Nakon tajmauta Panter nastavlja fantastično šutem sa poludistance. Lo šutira preko Jaramaza i promašuje. Dobra odbrana Ognjena. Ledej fintira šutem, ulazi u prodor, naskače na poludistanci i na svoj način diže jednom rukom van balansa i pogađa. Jaramaz pravi treću ličnu da spreči mismeč u reketu. Pametna odluka.

6. minut - 72:64 - Ide lopta u aut, ali ostaje u posedu Armanija. Ostalo im je pet sekundi. Fojtman opet sam na tri, ali opet promašuje. Meli ostaje sam na trojci, ali opet promašaj i opet ofanzivni skok. Neverovatno. Meli dolazi opet do šuta, ali opet promašuje, odlična odbrana Partizana! Tajmaut Mesina.

5. minut - 72:64 - Ostaje Fojtman sam na šutu za tri poena, ali promašuje. Naneli promašuje trojku, ali Ledej obezbeđuje novi napad ofanzivnim skokom. Naneli ulazi u prodor i pogađa. Šilds promašuje trojku, ali se lopta vraća Lou.

4. minut - 70:64 - Lo ne pogađa svoj šut i biće napad za Partizan. Ledej napada prodorom Hajnsa i poentira uz kontakt, ali bez faula. Pokušava Hajns preko Smailagića, odlična odbrana ukradena lopta! Naneli nakon pika ostaje sam i cepa mrežicu! Tajmaut Mesina.

3. minut - 65:64 - Pravi faul Flakadori ponovo, opet na Ledeju. Doužer ponovo forsira, ali ovog puta bez dobrog ishoda, a u borbi za skok Kaboklo pravi faul na Šildsu i to je njegov četvrti, potencijalni problem za Partizan. Ulazi Smajli umesto njega. Lo organizuje novi napad, Jaramaz pravi drugu ličnu grešku, takođe druga timska. Ponovo Lo u piku, ostaje protiv Smailagića i sada čudna odluka sudija da sviraju faul centru Partizana iako je bilo produženog kontakta Loa levom rukom pri prodoru. Četvrti faul Smajlija.

2. minut - 65:64 - Hol pravi faul na Kevinu Panteru da prekine kontranapad. Doužer ulazi protiv Flakadorija, uspeva da ga izbaci i poentira u reketu. Meli protiv Ledeja i ppravi kontakt, ali sudije ne sviraju faul u napadu. Loš šut sa pola terena usled isteka napada, dobra odbrana Partizana.

1. minut - 63:64 - Flakadori pogađa prve poene u poslednjoj četvrtini i to za dva. Ali tu je Panter da brzo vrati dvojku. Dobra odbrana Partizana i Flakadori ne pogađa novi šut.

KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Treća četvrtina

10. minut - 61:62 - Au kakva serija Partizana! Šilds sada gubi loptu i pritom pravi faul na Panteru. Kapiten kapitenski sa penala! Nestvarna serija crno-belih. Samo poen zaostatka. Dobija Hajns loptu u reketu, udvajaju ga i gubi loptu, odlična odbrana Doužera! Poslednji napad Partizana u trećoj četvrtini. Panter šutira preko hajnsa trojku, ali promašuje. Hol promašuje sa tri četvrtine terena i kraj treće deonice.

9. minut - 59:62 - Greši Fojtman "tačdaun" dodavanjem i biće lopta za Partizan! Panter nakon pika dodaje Ledeju na trojku, na centru perimetra i pogađa! Samo -5! Šilds navlači odbranu na sebe, Flakadori dobija loptu i promašuje trojku. Doužer ide na prodor nakon ofanzivnog skoka i dva poena!

8. minut - 52:64 - Ne koristi brzo trčanje Naneli, svi se vraćaju, Tonut faulira Zeka Ledeja i šalje ga na slobodna bacanja, ali pre toga će Mesina tražiti tajmaut. Pogađa Ledej oba acanja. Fojtman dobija loptu na niskom postu, ali Smajli pravi faul i izgleda da je tom prilikom doživeo povredu, šepa. Vraća se Kaboklo na teren. Meli pogađa oba slobodna bacanja. Ispada Tonut i to Panter koristi šutem za tri i pogađa! Tonut mora da rešava, ali promašuje, hvata Fojtma skok, Šilds dobija loptu, ali promašuje šut i Tonut pravi faul za bacanja Ledej. Precizan oba puta.

7. minut - 47:60 - Hajns pravi faul pri prodoru Doužera, koji pogađa, ali sudije pokazuju da je faul na zemlji. Željko se ne slaže sa tim, traži čelendž. Deluje da je u pravu. Ostaju pri svojoj odluci, deluje da je ovo greška. Panter iznudio preuzimanje sa Fojtmanom, ali šalje loptu na Ledeja, Milanezi igraju fantastičnu odbranu i sprečavaju šut na vreme. Ističe napad. Šilds šalje neprecizan pas Fojtmanu, koji je pokušao da se pozicionira u reketu. Doužer nakon pika ulazi na poludistancu i pogađa sa leve strane. Meli ostaje sam na šutu ali promašuje.

6. minut - 45:60 - Prvi faul Zeka Ledeja na šutu Flakadorija. Oba bacanja pogađa Italijan. Sada Flakadori pravi faul u pokušaju da izbije loptu iza leđa. Pokušaj Doužera za tri poena, ali promašaj. Šilds izvlači Kabokla na preuzimanje i uspeva da ga navuče na faul. Ide krilni igrač Milana na liniju penala i pogađa oba.

5. minut - 45:56 - Hajs šutira tešku daleku dvojku i pogađa. Atipična situacija. Panter daje loptu Doužeru samom u korner, ali promašaj beka Partizana. Igra pik sa Melijem Šilds, šalje mu pas na pop-aut i Meli pogađa trojku. Sada čudna odluka sudija, faul u napadu Kabokla pri postavljanju bloka Panteru. Obradvoić traži tajmaut.

4. minut - 45:51 - Blokira Smajli Šildsa, ali lopta ostaje Armaniju. Flakadori Diže trojku, promašuje, ali Hol zakucava "putbek". Panter udvojen, izuzetna odbrana Olimpije Milana i ističe vreme za napad. Naneli pravi na Šildsu faul.

3. minut - 45:49 - Druga lična Šildsa na Smailagiću u reketu, pri pokušaju šuta. Dva bacanja ima centar crno-belih. Pogađa samo jednom za deveti poen. Hol šutira trojku, ali promašuje. Sada u ranom napadu Ledej pokušava da ode na fleš kat, ali Lo pravi nesmotren faul. Ledej na pas Jaramaza jednom rukom nakon prodora pogađa sa poludistance. Jaramaz pravi faul u reketu na Hajnsu, pametan potez.

2. minut - 42:49 - Šildsu ističe vreme za napad, ali loš potez Nanelija, pravi faul na šutu. Šilds ide na slobodna bacanja i pogađa oba puta. Panter nalazi samog Nanelija u levom korneru, međutim krilo Partizana čeka da odbrana dođe pa šutira preko ruke i promašue. Ostaje posed za Partizan. Naneli opet ostaje sam i na pas Jaramaza pogađa sa istog mesta trojku. Korak unazad Loa i pogađa onu njegovu trojku.

1. minut - 39:44 - Šild opet ostaje sam početkom drugog poluvremena, ali promašuje. Jaramaz utrčava u prodor, ulazi u kontakt sa Šildso, ali promašuje. Hajns se diže ispod koša na polaganje, ali brutalna blokada Zeka Ledeja.

Druga četvrtina 

10. minut - 39:44 - Devon Hol pokreće novi napad, napada Jaramaza koji igra fantastičnu odbranu i kradu loptu! Panter ostaje protiv Fojtmana, ulazi u prodor, pokušava pas ka Jaramazu, ali lopta dolazi do Kabokla i brutalno zakucavanje desnom rukom. Tajmaut Mesine. Gubi loptu na moenat Armani, potom korake pravi Tonut. Poslednji napad će imati crno-beli. Samo pet poena zaostatka. Pokreće Panter napad. Jaramaz ulazi u prodor, Ledej dobija loptu, vraća Jaramazu, ali na kraju ništa. Kraj poluvremena.

9. minut - 37:44 - Loš faul Melija na iskakanju posle pika Pantera i Ledeja. Ide kapiten "Parnog valjka" na liniju bacanja. Pogađa oba bacanja. Laki poeni Tonuta u kontri, prelako primljeni poeni, nepažnja. Sada promašaj crno-belih, ubrzava se igra, faul pravi Kaboklo i šalje Melija na liniju penala. Precizan samo jednom Nikolo Meli. Jaramaz ušao u igru, ostaje bez ideje, spušta loptu Ledeju nekako, koji se diže na šut i faulira ga Lo. Imaće Ledej slobodna bacanja. Precizan oba puta krilni centar Partizana.

8. minut - 33:41 - Ne prašta Ševon Šilds i kažnjava lošu odbranu Partizana trojkom. Promašaj crno-belih u napadu, a onda Smajli pravi faul na Šildsu da spreči otvoren šut u levom korneru. Lo pokreće novi napad.Meli igra protiv Anđušića, koji biva fauliran na šutu i ide na liniju penala. Izlazi Kaboklo za Pantera, Ledej će biti petica. Meli promašuje prvo slobodno bacanje, kao i drugo, ali neko iz Partizana je ušao ranije i biće ponovljeno bacanje, koje pogađa.

7. minut - 33:37 - Doužer igra protiv Tonuta, okreće na šut, ali težak promašaj. Na ofanzivnom skoku je Kaboklo, koga faulira odbrana i šalje na liniju bacanja. Pogađa oba slobodna bacanja. Lo ostaje protiv Smajlija, ali promašuje pokušaj za tri poena. Kaboklo protiv Melija na niskom postu, okreće na šut, ali promašuje.

6. minut - 31:37 - Anđušić šalje pas Smailagiću koji brutalno zakucava u reketu. Danilo sada pravi faul da prekine prodor protivnika i spreči sigurne poene. Treći timski faul. Pojtres pravi loš faul Anđušiću koji prodaje kontakt lakim padom. Sudije će gledati snimak da vide da nije bilo nesportske igre. Gleda se da li je išao lakat u glavu beka Partizana. Deluje da jeste bilo kontakta, ali da nije bilo namere. Sudije ostaju pri odluci da je samo običan faul. Kaboklo se vraća u igru. Dobija Kaboklo loptu, uručuje Ponitki, ali on gubi loptu i Milano će u lakoj kontri doći do poena preko Melija. Novi tajmaut Željka.

5. minut - 29:35 - Ledej ulazi u prodor, reaguje rukom igrač Armanija, ali nema faula, prvo je udario po lopti. Tonut fintom šuta izbacuje Pantera i poentira sa poludistance. Loš pas Pantera za Smailagića, izgubljena lopta. Lo nalazi Šildsa samog sa leve strane, ali krilni igrač Armanija promašuje konačno. Lo pravi faul nad Ledejem i sprečava rani napad crno-belih.

4. minut - 29:33 - Promašaj Ledeja ispod koša. Dobro se pozicionirao Jonahes Fojtman i ostao relativno sam u reketu, poentirao uz faul. Imaće dodatno slobodno bacanje, koje pogađa. Naneli igra u mismeču protiv Fojtmana, diže trojku, ali promašuje. U borbi za skok fauliran igrač Partizana.

3. minut - 29:30 - Smailagić zakucava! Doužeru ide nova asistencija. Meli igra leđima ka Doužeru i dobra odbrana beka Partizana. Panter diže trojku za delirijum u Areni!!! Prednost za Partizan. Tajmaut Mesina. Šilds orhanizuje, Tonut ulazi na prodor, otvara se Šilds i pogađa trojku, čovek ne promašuje.

2. minut - 24:27 - Fojtman ponovo igra leđima, vidi Flakadorija samog na trojci, šalje pas, ali promašaj. Defanzivni skok Smailagića. Panter pogađa dvojku na drugoj strani! Flakadori utrčava ka košu i faul pravi Doužer ispod koša. Dizđer ide na uručenje Smailagiću i faulira ga odbrana.

1. minut - 22:25 - Igra leđima Fojtman, ali promašuje koš, skok Doužera. Panter organizuje napad, a u reketu Hol pravi faul i prekida napad. Lopta ide sa strane. Igra u mismeču sa Holom Smailagić, uspeva da ga ugura i poentira za dva.

KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Prva četvrtina

10. minut - 20:25 - Dobar potez Doužera u napadu i dva poena, nakon toga i odlična reakcija u odbrani i blokada. Lopta ipak ostaje u rukama Milana. Devon Hol ušao u pik sa Hajnsom i prevelika agresivnost Nanelija, koji tako faulira beka Milana. Tonut iz pika ostaje sam na poludistanci i pogađa za dva poena. Naneli ulazi u prodor, okreće sa poludistance uzima šut, ali promašuje. Posed ostaje za Partizan, samo 1,7 sekundi do kraja četvrtine. Dobija loptu upravo Naneli sa čeone linije i završava uz zvuk sirene!

9. minut - 16:23 - Fojtman krade novu loptu, Šilds igra pik sa Fojtmanom i faulira Šildsa za loptu sa strane. Na utakmici je Igor Duljaj. Prekombinovali su igrači Armanija, Lo gubi loptu. Željko Obradović traži tajmaut, nezadovoljan igrom svog tima. Umalo presečena lopta Fojtmana, srećom gazi liniju.

8. minut - 16:23 - Kajl Hajns postiže dva poena previše lako. Na drugoj strani upravo Hajns pravi faul i daje Kaboklu dva bacanja. On pogađa samo jedno. Šilds ostaje previše sam na šutu za tri, greška odbrane, pogađa.

7. minut - 15:18 - Još jedna greška Kabokla, koji je loše procenio situaciju, njegov saigrač nije šutnuo i zbog toga je ostao tri sekunde u reketu. Partizan gubi posed. Ogroman promašaj Fojtmana, ali ofanzivni skok hvata igrač Milana koji daje poene. Nakon toga brutalno kucanje nakon alejup dodavanja.

6. minut - 13:15 - Kaboklo ponovo sam i ponovo pogađa trojku! Fantastičan start utakmice. Dobra odbrana Partizana, ali Lo uspeva da pronađe prostor i pogađa sa poludistance. Ne stiže pas Kabokla do Ponitke. Hol sa niskog posta leđima igra, ali ne pogađa koš.

5. minut - 10:13 - Kamagate stavlja blok i tako pravi faul u napadu na Avramoviću. Ne uspeva da organizuje Ponitka, vraća loptu Avramoviću, koji promašuje za tri poena. Nakon toga Smailagić pravi faul da spreči kontranapad. Lo šalje neprecizan pas u reket i gube loptu. Prekida se igra zbog povrede Alekse Avramovića. Oseća veliki bol. Biće prvi TV tajmaut.

4. minut - 10:13 - "Pakuje" novu trojku Maodo Lo. Promašaj Ledeja za dva, u tranziciji Meli ostaje nekako sam na poludistanci, kasno reaguje odbrana i Partizan prima nova dva poena. Ulazi Ponitka u prodor i pored dobre odbrane poentira.

3. minut - 8:8 - Smailagić igra sa Holom na niskom postu leđima, okreće nižeg igrača od sebe i poentira za dva. Desilo se mnogo preuzimanja u fazi odbrane i Pojtres dobija protiv nižeg igrača u reketu loptu, te biva fauliran. Lopta sa strane. Težal šut Šildsa preko Ponitke i promašje. Ponovo pik i pop Alekse i Kabokla i nova trojka centra Partizana!

2. minut - 3:8 - Ledej promašuje otvorenu trojku. Lo utrčava unutra opet navlači sve na sebe, ostaje Hol sam levo na trojci i pogađa. Ponitka ulazi u pik sa Kaboklom, prevelika agresivnost Pojtresa i biće prvi faul za njega i Milano.

1. minut - 3:5 - Sudija podbacuje loptu i prvi napad će biti za ekipu Partizana. Pokušava Ponitka u prvom napadu da spusti loptu na Smailagića, ali neuspešno. Maodo Lo u ranom napadu naskače na poludistancu i poentira. Kaboklo iz pik i popa ostaje sam na trojci, dobija asistenciju od Avramovića i pogađa trojku. Dobra finta Loa, utrčava navlači odbranu i izbacuje loptu na tri poena za Šildsa koji pogađa.

Petorke

KK Partizan: Avramović, Smailagić, Panter, Vukčević, Ledej.

KK Olimpija Milano: Pojtres, Hol, Lo, Meli, Šilds.

Ko će pobediti u meču 13. kola Evrolige Partizan - Olimpija Milano?

Glasajte

20:20 - Natpis navijača Partizana "Svi u Niš - Ponesi šal"

Svi u Niš - Ponesi šal Foto: Telegraf.rs

20:05 - Milica Dabović sa sinom Stefanom na utakmici u Štark Areni.

Sastavi

Partizan: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaboklo.

Olimpija Milano: Lo, Pojtres, Bortolani, Tonut, Meli, Kamagate, Riči, Flakadori, Hol, Šilds, Hajns, Fojtman.

Najava meča

Crno-beli su od povratka u dobrom stanju i igra deluje onako kako je trebala od starta sezone. Pojačanja su se polako uklopila, a ta važna karika koja je bila potrebna je Kevin Panter. Neizvesne završnice je uspeo da privede pozitivnom skoru na kraju za Partizan i pokazuje zašto je toliko falila njegova sigurnost kada zagusti.

Dočekaće ekipu Armanija u prepunoj Štark Areni, ali bez dva veoma važna igrača za koncepciju igre i sistem koji gaji Željko Obradović. Frenk Kaminski neće nastupiti prema odluci stručnog štaba, a od ranije je poznato da Uroš Trifunović propušta meč usled povrede kolena.

Milano u Beograd dolazi bez, dugo čekanog od strane navijača Partizana, Nikole Mirotića, koji je prethodnog vikenda prijavio probleme sa upalom Ahilove tetive. Od ranije je odsutan i Bili Beron, čiji se povratak očekuje drugom polovinom decembra.

Olimpija Milano trenutno zauzima 15. poziciju, a u ovaj meč ulaze sa dva poraza, dok je Partizan u nizu dve pobede i nalazi se na devetoj poziciji.

Pravdu na meču će deliti Hrvat Sreten Radović, kao prvi arbitar, Španac Karlos Kortes, kao drugi pomoćnik i Slovenac Mario Majkić.

Izjave trenera

Željko Obradović

- Gledali smo utakmicu koju je Milan igrao u Minhenu. Igrali su veoma dobro, ali su izgubili u produžetku. To je košarka... Imali su veliku šansu da pobede. Oni su jako dobra ekipa, bez obzira što im nedostaju neki igrači. Osim Kajla Hajnsa, svi mogu da šutiraju trojke i to je nešto što je veoma važno kada govorimo o našoj odbrani. Kako ćemo reagovati na pik end pop situacije. Igrač koji trenutno dominira u njihovom timu je Ševon Šilds, koji ima izuzetne procente za dva i tri boda, Maodo Lo je tokom sezone pokazao da može da igra na fantastičnom nivou. Johanes Fojtman, Nikolo Meli i Alek Pojtres menjaju pozicije „četiri“ i „pet“. Takođe, dobijaju agresivnost od ostalih igrača u odbrani. To su sve stvari o kojima smo razgovarali sa igračima dok smo gledali video. Jasno je da će energija biti nešto veoma važno, a tražićemo svežinu od igrača koji nisu mnogo igrali protiv Monaka, a naravno, tražićemo pomoć od naših fenomenalnih navijača i još jednom ih zamoliti da nas bodre i to pošteno i u sportskom duhu - najavio je meč Željko Obradović.

Etore Mesina

- Suočićemo se sa drugim najboljim napadom Evrolige, timom sa mnogo talenta među igračima na perimetru koji igra sa puno emocija pred domaćom publikom. Za nas će biti ključno, pored fizičke igre i agresivnosti, da obratimo pažnju na odbranu tranzicije i da odigramo čitavih 40 minuta bez ikakvih padova u smislu intenziteta i fokusa - istakao je Etore Mesina.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić u prijateljskom zagrljaju sa bivšim saigračima iz Monaka: Prelepe scene u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Grobar

    7. decembar 2023 | 22:34

    Jedan je Kevin Panter kapiten👏⚫⚫⚫⚫

  • Stari grobar

    7. decembar 2023 | 22:38

    Hvala ti Partizane nas za Jos jednu lepu I mirnu noc, vasu moc, nas slatki san.

  • Sneza

    7. decembar 2023 | 22:33

    Ja volim CRNOBELE!! ! 🖤🖤🖤🖤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA