≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj direktno sa stadiona došao u Arenu da bodri košarkaše: "Verujem da će uskoro i to da se desi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nada se trener fudbalera Partizana da će se atmosfera preneti i u Humsku

  • 7
Igor Duljaj Foto: MN Press/Marko Metlaš

Uživao je Igor Duljaj, kao i svi navijači Partizana, u rezultatim crno-bele porodice u četvrtak veče - jer su trijumf ostvarili i fudbaleri i košarkaši!

Upravo je sam Duljaj vodio fudbalere Partizana ka četvrtfinalu Kupa Srbije, mada teže nego što se očekivalo, a na kraju je Grafičar pao tek posle penala (1:1, 5:4). Nedugo nakon meča u Humskoj, Duljaj se "spakovao" i otišao u Arenu da bodri košarkaše protiv Olimpije iz Milana.

I ne samo on, već i nekoliko fudbalera.

- Jeste, došli smo direktno sa stadiona. Otišli smo do Teleoptika, onda kući da se presvučem i sredim, došao sam ovde da podržim naše košarkaše i atmosferu koja je fenomenalna i verujem da će uskoro, uskoro, ova atmosfera da se prebaci na naš stadion - rekao je Duljaj za TV Partizan i dodao:

- Zato što nam je podrška neophodna. Mi smo jedna porodica, jedna familija i samo zajedno možemo da dođemo do onoga što želimo, a to je jedna zdrava i sportska priča.

Košarkaši Partizana su na kraju dobili Olimpiju rezultatom 82:69, iako su u jednom trenutku u trećoj četvrtini imali zaostatak od 15 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carpe Diem

    8. decembar 2023 | 08:30

    Лепо би било Игоре !! Али, прво научи твоје балерине да трче, дају прецизне пасове, да не враћају лопту 200 пута назад, да “гину” на терену и ето нас!!Ми хоћемо да видимо жар, ватру, борбу непрестану, а не да гледамо шетњу по терену!!

  • Blok27

    8. decembar 2023 | 08:26

    A faca mu kao da se pita sta cu ja ovde.

  • Бане

    8. decembar 2023 | 09:28

    Гле, Зеленски се олиндрао ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA