≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledej otkrio zbog čega nosi grejalicu u rukama kada izlazi na parket u Areni

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priznao je košarkaš crno-belih da je unutra hladno

  • 6
Zek Ledej, KK Partizan Printskrin: Sport klub

Privukao je Zek Ledej veliku pažnju javnosti na poslednje tri utakmice u Areni, kada se protiv Panatinaikosa, Monaka i Olimpije na parketu pojavio sa grejalicom u ruci!

Ispostavilo se na kraju da je ta grejalica, tačnije kalorifer, srećna amajlija za crno-bele koji su ostvarili sva tri trijumfa u pomenutim mečevima, a Ledej je posle duela sa ekipom iz Milana otkrio zbog čega drži kalorifer u ruci. Tačnije, u čemu je tajna.

- Ne znam, Dobro pitanje. Definitivno nam pomaže - rekao je Ledej, a na pitanje da li će je nositi i kada ne bude hladno napolju dodao je: - Videćemo. Hladno je sada strašno napolju.

U tom trenutku, neko je sa strane dobacio da je hladno i unutar Arene, Ledej se samo nasmejao i dodao:

- Tako je. Hladno je i pomaže nam.

O samoj utakmici, Ledej je rekao:

- Uvek je dobro pobediti, pogotovo na ovaj način. Pokazali smo karakter. Našli smo novi način da pobedimo, a to je velika stvar. Tako se postaje šampionski tim, tako se ide tim putem. Serija 31:4? To je ludilo! Nismo razmišljali o tome, igrali smo posed za posed i tako smo se vratili u igru.

Ledej je meč završio sa 15 poena, a najbolju igru u trijumfu Partizana od 82:69 ostvario je u trećoj četvrtini.

- Igrao sam posvećeno. Samo sam se trudio da donosim ispravne odluke, da ne razmišljam previše, nego da čitam njihovu odbranu, da čitam ono što rade, a posle toga smo mogli da uradimo prilagođavanja u našoj igri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gago

    8. decembar 2023 | 09:58

    Od kada pratim Partizan, nije igrao veći lik od Zeka, da ne kažem veći luđak. Kada sam ga sinoć ugledao na izlazu iz tunela, nisam mogao vjerovati. Na tribini je nastalo opšte oduševljenje. Živ nam bio 100 godina. Samo tako nastavi.

  • Realan

    8. decembar 2023 | 09:36

    Dečko je ozbiljan za posmatranje

  • Шуми

    8. decembar 2023 | 09:18

    Шта рећи а не заплакати

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA