Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpija Milano nudila Zvezdi "trejd", Sferopulos sve stopirao?

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju, ništa od ovoga

  • 14
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Prethodnih dana moglo je doći do velikog trejda između Olimpije iz Milana i Crvene zvezde, ali na kraju je sve obustavljeno.

Kako javlja italijanski novinar Andrea Kalconi, klub iz Milana, ponudio je Zvezdi "zamenu". Italijanski klub želeo je da dovede Šabaza Nejpira, dok bi na Mali Kalemegdan u tom slučaju stigao Kevin Pengos.

Ipak, od toga neće biti ništa, s obzirom na to da je navodno sve stopirao trener crveno-belih Janis Sferopulos.

U Olimpiji nisu zadovoljni izdanjima Pengosa, te uveliko traže njegovu zamenu, a nakon što je posao sa Nejpirom "propao", okrenuli su se plejmejkeru Ulma, Huanu Nunjezu.

Ipak, Nemci su na ime obeštećenja traćili 500.000 evra, te je Olimpija odustala.

(Telegraf.rs)

Video: Trener crveno-belih pred duel sa Efesom: Ozbiljan su tim, moramo biti oprezni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    9. decembar 2023 | 14:58

    213 pojacanja u 3 sezone..rezulztat od svega je NULA.

  • log

    9. decembar 2023 | 13:25

    У звездани нису проблем ни тренер ни играчи већ један једини човкела који уништава чега год се дохвати.

  • NekoKo

    9. decembar 2023 | 15:36

    Sada je priča oko Nejpira još čudnija. Da se lepo sve razbistri Zvezda treba da ga pošalje u FMP ali tako da i tamo sedi na klupi. To treba uraditi pa makar Zvezda ne osvojila ništa ove sezone i koliko god da je finansijksi na štetu kluba. Pored rezultata i neke druge stvari su takođe važne. Dvostruke igrice ozbiljan klub ne sme da oprosti. Što se tiče Zvezde i borbe za top 10 ili plej of Evro lige priča je gotova. Od naredne 3 utakmice, dve sigurno gubi itd. Loše ukomponovan tim, tačnije od svih ovih igrača na gomili ne može se napraviti tim za veliak dela u Evro ligi. Ima kvalitetnih igrača, ali svi oni zajedno čine da Zvezda nema sajz, čvrstinu, brzinu, eksplozivnost, snagu u direktnim duelima sa protivničkim igračima...Ne postoje igrači koji bi to nadomestili na pravi način. Lazarević, Lazić, Kuzmić, Ilić jesu snažni momci ali jednostavno loši igrači. Ideja da se oni zadrže je prosto neshvatljiva, a tek dovođenje Davidovca i to u najavi kao bomba je ludilo posebno vrste. Da se čovek pita da li su to koji su doveli Davidovca odlgedali bar 10 mečeva CSKA u kojima je Davidovac igrao. Sa druge strane nisu doveli Šveda a tu je priča bila jasna. Ako je u stanju bio da odradi kompletne pripreme ta povreda glave je nebitna, jer se poverda dogodila u pauzi nakon završene sezone. Ni drugi igrači nisu trenirali dok se on oporavljao. Jasno je bilo da se oporavio na vreme i da nije faktički ništa propustio. Šved je kompletan košarkaš, ima visinu, brzinu, inteligenciju, ulaz, pas, šut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA