Vreme čitanja: oko 1 min.

Ernangomes iskren:" Real me nije želeo ovog leta, u Barseloni se osećam kao kod kuće"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španski košarkaš je izjavio da bi voleo da u Barseloni ostane 10 godina

  • 0
Rođer Grimau Vili Ernangomez KK Barselona Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaš Barselone Vili Ernangomes izjavio je danas da ga Real nije želeo tokom letnjeg prelaznog roka, kao i da se u Barseloni oseća kao kod kuće.

Tokom karijere španski centar igrao je za Real, Njujork Nikse, Šarlot i Nju Orelans. Nakon protekle sezone u kojoj nije dobio mnogo prostora u ekipi Nju Orleansa, odlučio je da se vrati u Evropu.

- Real Madrid me nije želeo ovog leta. Polagali su prava, ali nisu izjednačili ponudu. Barselona mi je dala priliku da budem na dobrom mestu i da situacija bude povoljna po mene. Želim da se zahvalim Real Madridu na šansi koju mi je pružio. Igrao sam, rastao, učio i postao profesionalac - istakao je Ernangomes za "Basketnjuz".

Dodaje da se nada da će u Barseloni ostati još deset godina.

- Potpisao sam sa Barselonom ugovor na tri godine, nadam se da ću ovde biti još deset, jer se osećam kao kod kuće. Takođe, imam osećaj da sam NBA ligi dao sve što sam mogao. Borio sam se za priliku, igrao sa najboljim igračima na svetu, bio pored najboljih vlasnika, predsednika kao što su Majkl Džordan ili Fil Džekson, tako da ne mogu da se požalim. Moja sadašnjost i budućnost vezani su za Barselonu. To je mesto gde želim da budem - zaključio je Ernangomes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA