≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične vesti za Partizan! Kvarter crno-belih putuje u Žalgiris, Željko može da računa na glavne igrače?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoće li biti dovoljno spremni da zaigraju?

  • 3
KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan gostovaće ekipi Žalgirisa u okviru 14. kola Evrolige. Dobre vesti dolaze sa aerodroma "Nikola Tesla" gde su viđeni i prvotimci Partizana Zek Ledej, Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz koji su ipak otputovali sa timom.

Partizan ove sezone nema baš sreće sa povredama, pošto je dosta velik broj igrača proopustio nekoliko mečeva.

Podsetimo, Aleksa Avramović je doživeo prelom noge na utakmici protiv Milana i neće biti na patketu duže vreme, a takođe se ne može još računati ni na Uroša Trifunovića.

S druge strane, Frenk Kaminski je propustio nedelju dana zbog povrede, ali sada je odradio nekoliko treninga sa ekipom i trebalo bi da je spreman da se vrati na parket.

Na poslednjoj utakmici u ABA ligi, ekipa Željka Obradovića dočekala je Studentski centar i ubedljivo slavila, ali taj trijumf Partizan je platio skupo, pošto su se povredili Ognjen Jaramaza i Alena Smailagić, ali, čini se kao da će obojica biti spremni za Kaunas i meč sa Žalgirisom.

Takođe, na treningu pred meč nije bilo Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja, ali, vesti koje stižu sa aerodroma daju nadu i lepe vesti.

Prema informacijama koje prenosi "SportKlub", Džejms Naneli, Zek Ledej, Ognjen Jaramaz, pa čak i Alen Smailagić su otputovali sa ekipom u Litvaniju, gde ih čeka meč sa Žalgirisom.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Mesina otkrio koliko će pauzirati Mirotić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    13. decembar 2023 | 12:31

    Nismo ni mislili da neće putovati, čuveni demagog Žoc.

  • dzoni13

    13. decembar 2023 | 13:55

    Pa to se znalo, pustite te fore… ima 9 igraca na treningu i te gluposti… ko da samo njima hvale igraci , dvi zivi imaju problem sa povredama.

  • pfc

    13. decembar 2023 | 13:32

    samonoh je odmarao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA