≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sferopulos o pojačanjima: "Predsednik, menadžment i mi treneri radimo najbolje za tim"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sferopulos na kraju zadovoljan pobedom i igrom svojih momaka

  • 4

Janis Sferopulos je nakon velike pobede za njegov tim istakao koliko je srećan činjenicom da su slavili i načinom igre kojom su do pobede došli.

Zvezda je u ovom meču 14. kola savladala ekipu Albe rezultatom 85:71, a nemački tim je nakon jednog poluvremena posustao i nije više pružao otpor.

- Mislim da smo danas dobro startovali utakmicu da ispratimo plan, a to je da kontrolišemo ritam utakmice. Alba je ekipa koja puno trči i koja želi da iz tranzicije pogađa poene. U odbrani smo radili pametno u njihovoj odbrani pika i čuvanju perimetra. Mislim da smo na startu drugog poluvremena i kako smo igrali treću četvrtinu zato smo dominirali. Zbog toga smo imali dvocifrenu prednost, kontrolisali smo skok bolje u drugom poluvremenu. Mislim da smo ovu pobedu 100 posto zasljužili. Želim da se zahvalim navijačima na podršci, trudimo se da napredujemo, da budemo sve bolji i svi se zaista trude da ispunimo ovaj cilj - počeo je Sferopulos.

Kako je motivisao igrače na poluvremenu, objasnio je Sferopulos.

- Pre svega, trudili smo se da igramo bolju utakmicu nego u prvom poluvremenu, da popravimo odbranu da bi igrali bolje. Najbitnije je da na početku, kada ste anksiozni budete dobri, jer kada se utakmica nastavi igrači su obično više fokusirani i bolje igraju - dodaje Sferopulos.

Na pitanje da li će Hanga biti spreman trener Zvezde je ostao nesiguran.

- Ne znamo da li će Adam biti spreman. Probaćemo da ga pripremimo, nadam se da će igrati, ali to ne znamo sada. Plan je da igra sledeće nedelje - ističe Sferopulos.

Potom je opisao da i dalje nema kompletan roster, ali ističe da je jako srećan zbog toga što su skoro svi tu.

- Da ti iskreno kažem, nemam još uvek ceo roster. Ilić ima problema sa leđima, tu nije ni Kuzmić. Ali sigurno da sam zadovoljan zbog toga što su neki igrači koji su bili povređeni spremni da se vrate, tako da se nadam da će naredne nedelje svi biti tu - srećan je Sferopulos.

Pričao je i o potencijalnim pojačanjima.

- Vidite, želim da kažem da predsednik i menadžent uz nas radimo najbolje za tim. Ako uspemo da nađemo igrača koji može da napravi razliku, mi ćemo ga dovesti. Ali ne želimo da dovedemo igrača tek da bi ga doveli, jer trenutno imamo dobro popunjen roster - zaključio je Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić može sve, pa i da postige autokoš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??????

    14. decembar 2023 | 22:02

    Čemu služe Tobi, Simonović, Kuzmić i Šabaz, osim da uništavaju igru.

  • Vladimir

    15. decembar 2023 | 00:32

    Za vas radi Srbija, ona vam daje 2,3 mil eura za dva igrača....

  • VRS

    15. decembar 2023 | 07:16

    Dobri ste, niste više 15-ti, sada ste 14-ti, korak napred, nazad dva 😀😀😀.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA