Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci pišu: Zvezda i Partizan žele da dovedu bivšeg igrača Igokee! Spremni su da plate i obeštećenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje bi bilo

  • 34
Kenan Evans, KK Partizan, KK Crvena zvezda Foto: MN Press / Marko Metlas

Bliži se prelazni rok između klubova u Evroligi, a, kako navodi novinar iz Španije, Crvena zvezda i Partizan su zainteresovani da svoju ekipu pojačaju Kenanom Evansom, igračem Žalgirisa, koji je već nastupao u Igokeii!

Naime, Kenan Evans važi za jednog od najboljih ofanzivaca u Evroligi, što je pokazao i na meču protiv Partizana, gde je isporučio 33 poena protiv crno-belih.

On je još prethodnog leta stigao u Žalgiris, posle godine u Makabiju, a odmah je izrastao u pravog vođu svoje ekipe.

Ove sezone se oporavio od povrede, a vratio se sa stilom, pošto na 14 utakmica beleži 15.7 poena u proseku, 3.6 asistencija i 2.8 skoka.

Ipak, ono što bi moglo da ga "koči" jeste činjenica da ima klauzulu od 300.000 evra u svom ugovoru, što je privuklo određeni broj evroligaša, među kojima su i Zvezda i Partizan. Osim njih, Evansa žele i Fenerbahče i Virtus iz Bolonje.

(Telegraf.rs)

Video: Giedraitis srećan posle Albe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule 123

    15. decembar 2023 | 14:23

    igraci sami mole partizan da dodju..a zna se od koga bjeze..prema tome taj evans bi platio da bude dio svjetskog speltakla koje partizan radi sirom evrope..nece on u mali nebitan klub iz komsiluka..

  • BH

    15. decembar 2023 | 15:39

    E kako navijace zvezde nije sramota da ostavljaju ovakve komentare, a doveli 2 tima novih igraca iz inostranstva za ovu sezonu i potrosili, ne znaju ni oni sami koliko para. Malo obraza ne bi im bilo na odmet.

  • auuuu

    15. decembar 2023 | 15:37

    Najbolje da dodje u zvezdu sa konja na magarca da se bori za poslednja dva mesta.Dodje lepo u Partizan napadne vrh evrolige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA