≫ 

Ovo je tabela Evrolige posle nove pobede Partizana i poraza Zvezde: Crno-beli suvereno drže 4. mesto

 ≫ 

Crveno-beli su doživeli deseti poraz, a crno-beli deveti trijumf

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nanely
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    20. decembar 2023 | 13:41

    Način na koji se pravi tim u Zvezdi je diletantski uvek bio i ostao.Epilog toga su neke prosto nadrealne stvari.Toliko godina držati u klubu koji igra Evro ligu Kuzmića i Lazića je nešto za šta ne postoji realno objašnjenje.Dovođenje pa još i zadržavanje za ovu sezonu Ilića i Lazarevića(već 10 godina se mota u i oko Zvezde) je takođe prosto neverovatna odluka.Tu je takođe i dosledno potenciranje i po svaku cenu godinama sa Davidovcem.?Dečko prosto ne može to što neko zamišlja da može. Na sve to tu je i suluda ideja da se dovede Bjelica. Čovek nije igrao čitave sezone, bio je teže povređen, u godinama je ...i nekome padne na pamet da bi takav igrač mogao da bude deo tima koji igra Evro ligu i to kao pojačanje.? Dakle, to je 7 igrača u startu promašenih od 16. Od preostalih 9 koji su na pairu kvalitetni igrači, 2 su se ispostavila kao teški promašaji Nejpir i Tobi.Nejpir je bio zamišljen kao najbitniji igrač ekipe a odigrao je na nivou Uskokovića, Cvetkovića, Rebića.? Treći promašaj ali ipak sa nekim znakovima života, volje, želje je i Gedraitis. Dakle trener Zvezde je u košmarnoj situaciji jer ima samo 7 upotrebljivih igrača od kojih samo 6 može da igra ili bolje rečeno odigra na visokom nivou u Evro ligi. Da ne zaboravimo i konstantne egzibicije sa trenerima. Poslednja od teško prebrojivih je otpuštanje Ivanovića na samom startu sezone.? To je posebna vrsta diletantizma koja je sama po sebi pogubna. Ako već nije promenjen na kraju prošle sezone, čemu smena posle par kola.?

  • Marko

    20. decembar 2023 | 12:56

    Tamo su gde i zaslužuju da budu!!!!

  • Dare

    20. decembar 2023 | 10:30

    U vrhu tabele su ekipe koje Imaju budget od 20 I vise miliona tako da koliko para toliko muzike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA