Vreme čitanja: oko 1 min.

Valensija se oglasila povodom incidenata Grobara sa policijom: Izvinili se svojim navijačima zbog Partizana

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrili su zbog čega su nastali neredi i naglasili da će težiti tome da se više nikada ne ponove

  • 4
Valensija - Partizan Foto: Printscreen/X/DD13_Oficial

Košarkaši Partizana su savladali Valensiju u gostima sa pet poena razlike, ali jedan detalj je u potpunosti pokvario utisak. U toku utakmice nastao je incident na tribinama, pa je reagovala policija.

Naime, u toku utakmice, komentator Marko Vlahović je prokomentarisao kako se iza njega dešavaju sukobi navijača Partizana sa španskom policijom.

Nakon toga sa zapisničkog stola su zamolili na srpskom jeziku navijače Partizana da napuste halu tek kada svi domaći navijači izađu.

Sada se oglasila Valensija na svom Tviter/X nalogu izvinjenjem svojim navijačima zbog nemilih scena na inače mirnim tribinama.

- Valensija Basket želi da se izvini svojim navijačima, posebno onima koji su svoje mesto imali blizu sektora 218, za događaje koje su izveli navijači Partizana, koji su zauzeli mesta koja nisu njihova i pokazali neljudsko ponašanje prinudivši nastup obezbeđenja snage i odluka o premeštanju domaćih navijača. Klub će raditi tako da se slična situacija više nikada ne ponovi - napisali su u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u problemu: Ovako se povredio Ognjen Jaramaz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    20. decembar 2023 | 10:31

    Ovo videli od covketa pa krenuli sa saopstenjima

  • Fff

    20. decembar 2023 | 11:24

    Frustrira ih najvise sto su se vise culi Partizanovi navijaci 😂

  • 1992.

    20. decembar 2023 | 12:04

    Samo blatite Partizan i navijače, a kad treba kritikovati Kk F16(dogodine),onda ništa.Bežaniju igrači pred utakmicu, loše rezultate, protraćene pare..., kao da se ne dešava. Dokle će drugi da vam pišu tekstove?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA