Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis Sferopulos pred Makabi govorio o Šabazovoj prozivci na Instagramu: Ostavio je samo jedan komentar

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki trener je ponovo govorio o svom košarkašu

  • 5
Janis Sferopulos Foto: MN Press / Marko Metlaš

Ekipa Crvene zvezde iza sebe nema najbolji period, pogotovo nakon poraza od Reala iz Madrida, kao i zbog činjenice da im nekoliko igrača odlazi veoma uskoro. Jedan od njih jeste i Šabaz Nejpir, najveće letošnje pojačanje ovog kluba.

Šabaz se nije snašao u Beogradu, a izuzev toga, pokazao je i određenu dozu neprofesionalizma, kada je jednostavno odbio da igra protiv Reala.

Stavio je on tako čitav tim u nezgodan položaj, Sferopulos, trener Zvezde, objasnio je da je u pregovorima sa drugim klubom, dok je i Šabaz ostavio svoj komentar putem Instagrama. Međutim, pred Makabi, grčki trener kaže da to nije video.

- Nisam, nalazim se samo na Tviteru gde dajem sopstvene komentare. Neću reći ništa više od onoga što sam pričao na pres konferenciji - istakao je Sferopulos, koji se potom okrenuo i ka narednom protivniku, njegovom bivšem Makabiju.

- Kada si u klubu četiri godine i povežeš se sa ljudima iz kluba, igračima, menadžmentom, to postane deo tvog života. Uvek imam lepa osećanja prema bivšim klubovima, isto je i sa Makabijem, posebno sa njihovim navijačima. Ali, sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe za pobedu.

Takođe, rekao je da problem jer igraju protiv ekipe koja se bori za plejof.

- Igramo protiv tima koji ovde kao domaćin ima pet pobeda i dva poraza. Oni su visoko, bore se za plej-of. Za nas je vrlo važna utakmica. Želimo da reagujemo nakon Real Madrida i želim više igrača koji će da se bore za pobedu i to je naš cilj. Da svi zajedno budemo spremni da se borimo.

Takođe, Fredi Gilespi je odradio prvi trening.

- Prvi trening mu je danas. Uvodimo ga u tim, znate da on ne može da igra u Evroligi, ali ćemo ga spremiti kroz ABA ligu da bude spreman kada dođe vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    20. decembar 2023 | 14:58

    Kao Zvezdaš stajem na stranu Šabaza, zašto je oteran Ivanović, zašto mu je doveden Teodosić za kojeg svi znamo da nije želja Ivanovića? Zašto smo imali zabranu za Campazza? Zašto nas je Gistt tužio? Zašto se ne zna ništa oko statusa Bjelice?

  • dzoni13

    20. decembar 2023 | 15:50

    Kao zvezdas nemogu nikad da stanem na stranu Šabaza… to je nepostovsnje prema klubu, prema saigracima , prema navijacima… svi su bili tu da mu pomognu , to je izdaja da na dan utakmice neces… e sad sto je do toga doslo to je vec druga trma !

  • BOBA

    20. decembar 2023 | 18:29

    Nejpir je mek igrač,ne trpi presing,imao 2 miliona godišnje a učinak katastrofalan za igrača njegovog renomea,prodate lopte,fingiranje odbrane,nezainteresovanost,duplo i troduplo zarađivao od svih igrača,bolje što ide,još Tobi,Simonović i sa jednim dobrim kombo bekom i četvorkom tim bi bio mnogo bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA