Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Reala uveren da će Partizan na fajnal-for: "Sigurno će biti tamo! Neverovatni su i jako inteligentni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakve reči Matea

  • 8
Ćus Matea, Ergina Ataman, trener, euroliga Foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Partizana se nalaze u sjajnoj seriji, kako u Evroligi, tako i u domaćem prvenstvu, a idući meč će igrati protiv najjače ekipe u najjačem evropskom takmičenju - Reala iz Madrida i to u Španiji!

Partizan je duplo kolo odvelo u Španiju, već su slavili protiv Valensije, a sada ih čeka ovaj drugi duel, gde će igrati protiv ekipe koja ima samo jedan poraz u Evroligi u prethodnih 15 utakmica.

Ipak, to ne remeti crno-bele da se nadaju pobedi, što je donekle istakao i Čus Mateo, trener "Kraljevića" pred ovaj meč.

- Partizan je u neverovatnoj formi, njegovi igrači su na izvrsnom nivou. Igraju kao tim jako dobro. Imaju dosta iskustva. Mnogo taktičkih opcija su rešili u poslednjih nekoliko mečeva na pobednički način. Oni su tim koji igra veoma inteligentno i perfektno čita sve situacije koje im donose prednost na terenu.

Takođe, on je ubeđen da će Partizan otići na fajnal-for.

- Partizan je jako napredovao gledajući igre od početka sezone. Za mene je ovo najteža utakmica od svih koje nas čekaju narednih dana, zato što igraju na šampionskom nivou. Partizan želi da bude šampion, da se plasira na Fajnal-for i sigurno će biti tamo zbog konzistentosti koju pokazuje svakodnevno, zbog potencijala koji ima ekipa i zbog trenera.

(Telegraf.rs)

Video: Mesina otkrio koliko će pauzirati Mirotić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • log

    20. decembar 2023 | 16:53

    Шта ти је поштовање према кк Партизан и то свуда у европи а и шире, једино они из махале дају себи за право да вређају такву величину од клуба и тренера.

  • Lakirana cipelica

    20. decembar 2023 | 17:07

    Lepo je sve rekao i obrazložio trener reala

  • 🔴🔵⚪

    20. decembar 2023 | 16:36

    Normalno🖤🤍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA