≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve o meču Makabi - Crvena zvezda: Ko sve propušta duel, gde je TV prenos, šta kažu kladionice...

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda kao kod kuće...

  • 7
KK Makabi - Zvezda Foto: MNPress

Košarkaški klub Crvena zvezda odigraće utakmicu 16. kola Evrolige u nekadašnjem Pioniru protiv ekipe Makabija.

Zvezda se trenutno nalazi u delikatnoj situaciji usled nastalog problema i odlaska njihovog projektovano prvog plejmejkera Šabaza Nejpira.

Dobar odgovor tima na ovakvu situaciju može biti upravo reakcija protiv ne tako opasnog protivnika kao što je Real Madrid.

Kad se igra i ko prenosi utakmicu?

Utakmica se igra u hali "Aleksandar Nikolić" od 20:05 časova, a prenos je obezbeđen na kanalu Sport Klub 2.

Ko sudi?

Prvi arbitar duela će biti Hrvat Sreten Radović, a pomoćnici će mu biti Španac Džordi Aliaga i Španac Alberto Baena.

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju meč?

Zvezda se nalazi u lošoj formi gotovo od starta sezone, nisu uspeli u Evroligi da naprave iskorak, dok sa druge strane, Makabi ima odličan skor i nalazi se na samom vrhu tabele.

Ipak, to ne pravi preveliku razliku u korist jednog tima, pošto i sama Zvezda ima kvaliteta u rosteru koji samo treba da se uklopi i shvati u potpunosti šta treba da radi. Ovaj odlazak Nejpira može biti korak napred.

Zvezda je u poslednjih pet mečeva dva puta slavila, dok je Makabi uzeo četiri pobede. Biće ovo duel pete i 15. ekipe sa tabele Evrolige.

Šta kažu kladionice?

Kao što smo naveli, u ovom meču nema izrazitog favorita, bar kako kladionice smatraju. Naime, kvota na pobedu Makabija je 1,71, dok je kvota na Crvenu zvezdu 2,20.

Reč trenera

Oded Kataš

- Pripreme za drugu utakmicu dvonedeljne utakmice su drugačije, manje taktičke. Moramo da se oslonimo na stvari koje smo radili ranije. Oni su drugi posle nas po ofanzivnom skoku i količini poseda, tako da će to biti utakmica visokog tempa - izneo je Kataš.

Janis Sferopulos

- Igramo protiv ekipe koja ima pet pobeda i tri poraza na ovom terenu. Oni su u vrhu tabele, u poziciji za plej-of, ali ovo je važna utakmica za nas. Posle meča sa Real Madridom, želimo da budemo spremni da reagujemo. Želim da vidim više igrača uključenih u borbu za pobedu, da ostanemo zajedno i da budemo spremni da se borimo za pobedu - izjavio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: "Kuzmić više neće biti deo ekipe": Sferopulos na konferenciji potvrdio još jedan odlazak iz Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA