Vreme čitanja: oko 1 min.

Panter jednim potezom pokazao Ljulju da nije zaboravio prošlu sezonu: Evo šta je uradio kapiten Partizana

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Partizana je pokazao svoj stav

  • 12
Kevin Panter, Serhio Ljulj Printskrin: Twitter.com/Euroleague

Košarkaši Partizana poraženi su, posle pet pobeda u nizu u Evroligi, od Reala na gostovanju u Madridu 91:75 u meču 16. kola, a ovaj duel bio je prvi posle čuvene plej of serije u kojoj je tim Čusa Matea slavio sa 3:2 i potom postao šampion Evrope. 

Kako je tu prošlogodišnju seriju obeležio duel Serhia Ljulja i Kevina Pantera u drugom meču, koji je inicirao i opštu tuču, postojala je bojazan da bi moglo doći do tenzija. Tada, crno-beli su posle vođstva od 2:0 dozvolili Realu preokret i prolaz dalje, a sada, većih incidenata, osim nesportskog poteza Serhija Rodrigeza koji je zakačio Ponitku, nije bilo.

Ipak, u jednom potezu, kapiten Partizana Kevin Panter pokazao je kakav stav ima o svemu. Tako, kada je došlo do razgovora sa sudijama u uvodnom pozdravljanju, pružio je ruku svima, osim  španskom veteranom.

Sudije na ovom meču su bile Robert Lotermozer, a pored Nemca pravdu su delili i Žozef Bisang iz Francuske i Krisaps Konstantinovs iz Letonije. Svi oni mogli su da vide kapitena crno-belih koji posle pozdrava sa njima okreće leđa i odlazi. Naravno, Ljulj je bio iznenađen što je i pokazao izrazom lica.

Kako je sve izgledalo na licu mesta, pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA