≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački novinar najavio novo pojačanje Partizana: Ali, postoji velika prepreka?

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrač je raskinuo ugovor sa Virtusom

  • 4
Jaleen Smith Džejlen Smit Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Nemački novinar iz Minhena Robert Hojsel izneo je svoje "saznanje" po kojem bi doskorašnji košarkaš Virtusa Džejlen Smit mogao da pojača redove Partizana. 

Američki košarkaš sa hrvatskim pasošem, nedavno je raskinuo ugovor sa italijanskim timom. Tako, Hojsel navodi da bi baš on mogao da stuigne u redove crno-belih pošto je klub u potrazi za pojačanjem. 

Smit je sezonu počeo u dresu Virtusa iz Bolonje, ali se nije najbolje snašao u redovima italijanskog velikana, pa će prema pisanju Hojsela preći u redove beogradskog Partizana.

Ipak, ono što nemački novinar nije naveo jeste činjenica da je Smitov agent Miško Ražnatović sa kojem crno-beli nisu u najboljim odnosima posle slučaja "Jam Madar". Sa druge strane, B92 prenosi da je košarkaš više ne sarađuje sa srpskim agentom.

Ostaje da se vidi šta će se desiti narednih dana i da li će košarkaš pojačati redove šampiona ABA lige.

Da podsetimo, Amerikanac je prethodne sezone zabeležio 31 nastup u Evroligi, a prosečno je postizao 11,5 poena, imao 2,7 skokova i 2,6 asistencija po utakmici. Posle SAD nastupao je u Bundesligi, za Albu, USC Hajdelberg i Ludvigsburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srky

    22. decembar 2023 | 23:03

    Eto nemacki novinar sve fino naveo ali nije imao u vidu da postoji prepreka kao sto to ima portal mezimice. Igrac u Partizan je dosao onog momenta kad ga vidite u dresu kako vam je to Zoc rekao.

  • misa

    22. decembar 2023 | 23:19

    Bas jako pojačanje zar nema bolje

  • samo još

    23. decembar 2023 | 04:19

    da da reč rumenom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA