Vreme čitanja: oko 2 min.

Obradović pred Virtus: "Nadam se da se neće ponoviti Zadar, voleo bih da se današnji trening preslika na meč"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Strateg crno-belih ima plan za meč protiv tima iz Bolonje

  • 0

Košarkaši Partizana igraće meč 17. kola u Evroligi protiv ekipe Virtusa iz Bolonje i to pred svojim navijačima.

Željko Obradović je komentarisao dan pred meč kako vidi stanje u klubu, pojačanja, kao i protivnika.

- Bili smo sedam dana van Beograda i izgleda da je ostavilo posledice u Zadru, gde je Zadar igrao sa maksimalno motivacije, a mi ne na potrebnom nivou. Svakako smo zadovoljni što smo ponovo u Areni, igraćemo protiv tima koji je u formi i ima izuzetan kvalitet. Biće potrebno da se odigra dobra utakmica da se postigne povoljan rezultat - počeo je Obradović.

Istakao je ko će moći da nastupa od povređenih igrača.

- Smailagić neće igrati, svi ostali su ok, sem naravno Alekse. Trifunović je počeo, biće u timu, ali ne verujem da je u stanju da pomogne. Videćemo red tu utakmicu, ali doveli smo ga da bi igrao. Ima pravo da igra, odradio je danas prvi trening sa timom i videćemo - dodaje trener crno-belih.

Komentarisao je novo pojačanje Džejlina Smita.

- Kad se dovodi igrač dovodi se da pomogne i bude bitan u svemu što radimo. To i od njega očekujem. To se isto radilo kada je Bruno dovođen, pa je bilo prilično dobro što smo ga doveli. On je prilično iskusan igrač, pratili smo ga i u Nemačkoj i u Bolonji, nadamo se da će moći da pomogne - dodaje Željko.

Istakao je da je potrebno da energija bude drugačija u odnosu na meč protiv Zadra.

- Ja se nadam da se neće ponoviti Zadar, da će želja i motivacija biti na apsolutno drugom nivou, ali pamet i glava, to će biti potrebno da se dobije utakmica. Spremali smo dva treninga i ovaj danas je bio prilično dobar. Ja bih voleo da se to preslika na utakmicu i ako bude tako biće apsolutno drugačija slika u odnosu na zadnju utakmicu - ističe Obradović.

Na kraju je kratko prokomentarisao Virtus Luke Bankija.

- Imaju kvalitet, igraju odlično. Sve se otprilike zna. Zna se ko su prve opcije u napadu, sa tim što oni postavljaju neke stvari u odnosu na protivnika, što između ostalog i svi radimo, tako da to je to - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Džejlin Smit, novi igrač Partizana na treningu pred Virtus, iako nema pravo nastupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA