Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza govorio o Topiću, ali i igračima Zvezde pred meč: "Nedostaju mi ti momci... Nikola je skroman i fin"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spreman je Argentinac za ovaj duel

  • 0
Luka Vildoza Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 17. kola Evrolige igraju u Atini meč protiv Panatinaikosa, gde će biti i autsajderi, s obzirom na to da su pretrpeli svašta u prethodnom periodu, kada je reč o njihovom timu. Međutim, ovaj duel će biti zanimljiv i zbog još jednog detalja.

Naime, ovde će se susresti Luka Vildoza, košarkaš koji je od letos igrač Panatinaikosa, a koji je prethodnu polusezonu proveo igrajući upravo u Crvenoj zvezdi.

On je pred meč govorio za "MeridianSport" upravo o tome.

- Čudno je igrati protiv njih. Biće lepo videti ih opet. Zaista mi nedostaju ti momci. Prošla godina je bila neverovatna. Pored svih rezultata koje smo postigli u ligi, u Evroligi, ostvario sam prijateljstva i zaista je lepo videti ih ponovo.

Vildoza će biti tu da dočeka svoje bivše saigrače.

- Znam da dolaze večeras. Biće čudno. Videću ih pre utakmice. Idemo u hotel i nećemo moći da se vidimo večeras. Biće veoma lepo videti ih ponovo.

Govorio je Vildoza i o Nikoli Topiću.

- Trenirao sam sa njim kada sam bio tamo. Mislim da je zaista dobar igrač, zaista fin momak. Veoma je skroman, to je glavna stvar. Zaista je lepo videti mladog momka sa toliko talenata i kako igra na terenu sa tim karakterom. Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti. Biće lepo ponovo se sučiti sa njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA