≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obradović o udarcu nad Panterom na kraju meča: "Meni je ličilo da je to nameran faul, sada je to diskutabilno"

S. T.
S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli su poraženi u drami do Virtusa

  • 32
Željko Obradović Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana poraženi su u dramatičnoj završnici od Virtusa iz Bolonje, pošto Frenk Kaminski nije uspeo da postigne trojku za pobedu u poslednjem napadu na meču - 75:77.

Trener crno-belih, Željko Obradović istakao je da ništa ne zamera svom timu i da je sve moglo vrlo lako da ode na drugu stranu.

- Verujem da je ovaj meč bio težak, kao što smo očekivali, Bolonja je igrala tvrdo, morali smo da igramo jako svih 40 minuta da dobijemo. Na kraju nismo imali sreće, nismo pogodili neke otvorene šuteve, ali čestitke mojim igračima na želji koju su pokazali večeras.

Kaže da meč sa Zadrom i ovaj večeras nisu za poređenje.

- Dve apsolutno različite energije, protiv Zadra nismo imali energiju, a večeras smo imali, čestitke igrača na svemu večeras. Mi smo izgubili zato što nismo ubacili nijedan šut, da je ušla jedna lopta bilo bi drugačije. Uradili smo sve što je trebalo da uradimo. Bio je dobar protok igre, ginuli su u odbrani, tako da Zadar i ova utakmica uopšte nisu za poređenje.

U prvom poluvremenu je bilo mnogo izgubljenih lopti.

- O tome smo pričali, da smo imali samo pet asistencija i devet izgubljenih lopti. Insistiram da smo se vratili kad smo gubili, da smo nalazili želju, nalazili otvorene šuteve. Kada se igra ovako, kada se bori, nemam nikakve zamerke.

Bilo je reči i o povredi Kevina Pantera, ali i o nastupu Džejlina Smita na narednim mečevima.

- Kevin je dobio neverovatan udarac na kraju, sada je to diskutabilno da se pogleda da li je nameran faul ili ne. Meni je ličilo da je nameran faul i sudije su odlučile kako su odlučile. Smit je uradio taj jedan trening sa nama, putovaće sa nama i igraće protiv Mornara već.

Zahvalio se navijačima na podršci i što su se odazvali humanitarnoj akciji.

- Da se zahvalim navijačima na podršci i ambijentu, što su prepoznali akciju kluba pred početak utakmica. Kako njima, tako i vama da poželim početak Nove godine.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pred duel sa Virtusom: Smit neće igrati, ali ostali su spremni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    28. decembar 2023 | 21:12

    Da li je moguce da jedan trener sa ovakvom reputacijom to izjavi, pogledaj 100 puta snimak i ako si imalo realan videces da se Panter sam prvo sapleo i skoro pao, inercija ga povukla i on je uleteo u igraca Virtusa, to da su sudije realne svirale bi faul u napadu.

  • Nešo

    28. decembar 2023 | 21:18

    Tebi licilo na nameran faul,ej moj ti Zeljko naucili ste da vas sudije proteziraju i gledaju vam kroz prste . Ni jednu tehnicku ti nisu dali cele godine a non-stop uticeš i protestujes kod sudija .Dobili ste 4 utakmice kod kuce na galamu i pritisak na sudije , tome je napokon dosao kraj ...

  • B

    28. decembar 2023 | 21:16

    Covek bez obraza i veliki licimer.Jer se mnogo povredio Panter.Koje bacanje bolje da predje u glumce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA