≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos poručio da je Topić spreman za Evroligu, pa otkrio da li će Luka Mitrović igrati protiv Partizana

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Crvene zvezde izneo je svoje poslednje utiske pred meč sa večitim rivalom

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće Partizan u okviru 19. kola Evrolige u četvrtak od 20.00 časova u "Štark Areni". Crno-beli trenutno imaju 10 pobeda, a crveno-beli su na sedam.

Trener Janis Sferopulos je na današnjem treningu istakao da tim igra isti tip odbrane kao u nekim prethodnim utakmicama i da je zadovoljan tim aspektom igre.

- U nekim delovima utakmice je bio odličan. Moram da kažem da smo isti tip odbrane igrali i u nekim prošlim utakmicama, kao protiv Fenera ovde, kao sa Realom ovde. Izgubili smo taj meč, ali smo bili defanzivno vrlo dobri. Moramo da nastavimo da igramo isti tip odbrane, da stavimo telo napred, da igramo pametno. Da igramo odbranu da napravimo neorganizaciju u njihovom napadu.

Otkrio je i da li računa na Luku Mitrovića za sutrašnji meč.

- Malo je danas trčao, sutra će šutirati. Danas je uglavnom radio individualno. Ne sa timom. Sutra će raditi sa timom. Sutra pred meč ćemo odlučiti da li će igrati ili ne. 

Posebne reči hvale imao je za Nikolu Topića.

- Jako sam srećan što je Nikola tu sa nama. Već smo diskutovali o tome što smo ga doveli nazad. Rekao sam par puta da računam na njega. Bio sam fokusiran na njega, pratio sam ga. I veoma sam srećan što je tu sa nama. On je spreman da igra Evroligu. To je najvažnije za mene.

(Telegraf.rs)

Video: Lazić: Topić je zaista dobar momak, sluša, već sada pokazuje da je veliko pojačanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djomla

    3. januar 2024 | 15:38

    Nije trenirao sa ekipom znači neće igrati,a mislim da neće još neko vreme da nam mažu oči jer nemam 4-orku krštenu!Čovke brate,da se ne ljubimo….Napred ZVEZDA!!!!

  • KoleNS

    3. januar 2024 | 19:29

    Kad se po Srbiji dele karte besplatno (samo da se organizuje prevoz) da bi se napunila Arena sve mi je jasno. Ova Zvezdina selekcija je najgora u poslednjih 10 godina.

  • Mikan

    4. januar 2024 | 01:38

    Vi okitite arenu a mi ćemo da oKitimo vas i sve će biti kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA