Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imamo i mi odgovor, doveli smo malog Topića": Lazić kaže da derbi sa Partizanom nije prekretnica

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kapiten Zvezde ima samopouzdanje pred meč

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde sačekaće Partizan u utakmici 19. kola Evrolige u "Štark Areni", a očekuje se ogromna borba, pošto meč ima dosta veliki rezultatski značaj u borbi za Top 8 fazu.

Prvotimac i kapiten Zvezde, Branko Lazić je poručio da meč neće biti lak, ali da je najveća prednost crveno-belih ta što će igrati pred domaćom publikom.

- Sigurno da neće biti lako, ali bez obzira na to, naša najveća prednost je pred našim navijačima, koji će doći u velikom broju. Pobeda od juče će nam značiti dosta u sutrašnjoj utakmici. Idemo da dobijemo, da nastavimo taj ritam dobrih igara od sinoć i siguran sam da će to biti dovoljno uz naše navijače.

O igri Smita nije mnogo trošio reči, kaže da i Zvezda ima odgovor u vidu Topića.

- Doveli smo i mi malog Topića, imamo i mi odgovor. Nije nam nepoznat, igrali smo i prethodnih sezona sa njim, ima dosta igrača, nisu Partizan pojedinci, moraćemo timski da odgovorimo na sve njihove pretnje. I timskom igrom da dođemo do pobede.

Šta je bio razlog pobede nad Fenerom?

- To što nismo odustajali, što je Fener imao dvocifrenu prednost i nismo se predali u tim momentima, nego smo nastavili da igramo, da verujemo i korak po korak smo došli do prednosti koju smo uspeli da održimo do kraja.

Derbi nije prekretnica, ne želi Lazić pritisak pred sutrašnji meč.

- Ne razmišljam o tome šta bi bilo. Da li je ta utakmica najbitnija ili prekretnica, nego da izađemo na teren i nastavimo sa dobrim izdanjima i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu.

Još jednom se okrenuo ka Topiću.

- Dobar je mali, sluša. Ne treba nešto preterano trošiti reči. Ispratili smo ga dok je igrao u Megi, videli ste i vi kakve je partije pružao. Mi smo tu da mu pomognemo i da on nama pomogne. Videćemo...

Sada se oseća vrlo dobro.

- Povreda je prošla odavno, što se tiče treninga, vratio sam se kada nije bilo preterano mnogo vremena za trening. Juče je ekipa odigrala fenomenalno, timski, tako da želim da i sutra nastavimo u istom ritmu.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović je još uvek upitan za sledeći meč, Topić u ekipi za večeti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    3. januar 2024 | 18:12

    Ma koji si ti igrac alo

  • Nemanja

    3. januar 2024 | 21:31

    Svi koji se rugaju Branku kao igracu, ili jos gore kao coveku, treba da ih bude sramota. Covek je pravi primer vrednog i lepo vaspitanog coveka i kosarkasa. Ne mora da se ima vanserijski talenat da bi se ulagao vanserijski napor u rad na terenu i van njega. Sve pohvale i samo nek ga zaobidju povrede.

  • Haah

    3. januar 2024 | 18:54

    Sta ti je laki, sto si se uplasio. Ako izgubite necete moci da se oporavite 2 meseca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA