≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doužer istakao da tim mora da se popravi u odbrani i dodao: "Drugačiji ishod, ali atmosfera je bila dobra"

S. I.
D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pi Džej je završio meč sa 12 poena

  • 9

Deveti evroligaški poraz u sezoni doživeli su košarkaši Partizana u okršaju sa Crvenom zvezdom (88:72) i tako sebe malo udaljili od glavnog cilja, a to je svakako prolaz u plej-of.

Jedan od igrača koji je odigrao bolje od većeg dela ekipe bio je Pi Džej Doužer, koji je izrazio želju da tim izvuče lekciju iz svega.

- Da, težak poraz, oni su igrali dobro ko tim. Počeli smo da shvatamo šta treba da radimo previše kasno, ali mislim da je ovo dobar meč za nas i moramo da izvučemo lekciju.

Na pitanje šta je bilo potrebno uraditi da bi se dobila utakmica Pi Džej je bio jasan sa odgovorom.

- Imali smo mečeve sa dobrom defanzivnom, a obično najbolje napadačke utakmice. Mislim da o tome treba da vodimo računa na terenu, a ostalo će doći na svoje.

Prokomentarisao je nešto drugačiju atmosferu u odnosu na onu na koju je navikao Doužer igrajući u Areni, ovog puta pred navijačima Zvezde.

- Uživao sam, bila je zabavna utakmica za mene. Naravno, bio je drugačiji ishod, ali je to bila dobra atmosfera i dobro iskustvo za mene. Bilo je defintivno na nivou hajpa rivalstva Crvene zvezde i Partizana. 

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić posle derbija: "Ne bih da tražim alibi, ali već duže vreme su nam igrači van stroja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    5. januar 2024 | 00:24

    Nista ti neshvatas obradovic umesto da pocne sa brunom smailagicem naneli panter douzer on ubacune tristana itd i odmah utakmicu navodi na zvezdu uonako su bili napaljeni a on im da u startu vetar u ledja niko u srbiji za ozbiljno neshvata tristana koprivicu andjusica jaramaza ponitku iko samo ih obradovic drzi tu jos i kaminski koji jednosatavno je samo turisticki tu nista drugo

  • Vasilije

    5. januar 2024 | 07:21

    Ti decko treba da shvatis zasto nisi uspeo u NBA ligi.Mislim da si i ovde zalutao i da nisi ni za evro ligu,nisi ni pey ,a kos manje bek ili krilo.Za tebe je ydante Egzum izmislio kosarku tako da nikada neces moci dodtici ono sto Dante ima.Svi koji su te preporucili su samo nadkodili Partizanu,a Zeljko i Savic pali na ispitu za sva pojacanja koja su ove godine doveli. Partizan placa ceh sukoba sa Miskom Raznjatovicem,to je evidentno!

  • Луцијано

    5. januar 2024 | 00:40

    Gilespi je iznenadio obradovica a on se folira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA