≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlade Đurović o večitom derbiju: "Odjednom je sad Gilespi čudo, za Partizan nema panike zbog poraza"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni stručnjak dao je svoj sud o duelu Zvezde i Partizana u Evroligi

  • 37
Vlade Đurović Printskrin: Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal

U susretu odigranom u četvrtak, košarkaši Crvene zvezde dobili su Partizan u okviru 19. kola Evrolige za ukupno osmu pobedu ove sezone u ovom takmičenju - 88:72.

Vodila je Zvezda gotovo od početka do kraja meča, čak i sa preko 20 poena razlike, a posebno se istaklo novo pojačanje crveno-belih, Fredi Gilespi koji je uspeo da postigne čak 14 poena i bude iznenađenje.

Iskusni trener i stručnjak, Vlade Đurović i sam je bio pomalo iznenađen izdanjem Gilespija i pomalo sumnja da bi mogao da nastavi u istom ritmu. To je saopštio u razgovoru na TV Arena Sport.

- Odjedanput, Gilespi je sad postao čudo, i za mene, to moram da priznam, jer sam mu video mehaniku šuta. On će i slobodna bacanja vrlo teško ubacivati. U igri 'edan na jedan će vrlo teško izvoditi neke stvari kao Bolomboj. Dao je 14 poena, od čega sedam zicera, a od čega su mu sve pronalazili bekovi, najviše Teodosić. Njegovo je bilo samo da spusti loptu i da zakuca. Videćemo kako će nastaviti. Ako ovako nastavi, pošto se vrlo brzo iz pika ubacuje unutra, a niko iz Partizana nije očekivao da će on dati bilo koji koš, Zvezda će onda imati još jednog igrača u rotaciji koji može mnogo da pomogne - rekao je Đurović.

Kaže da nema panike za Partizan, uprkos porazu.

- Partizan i dalje ima dve pobede više od Zvezde, u 11 ekipa je gde imaju najmanje 10 pobeda, igra se i večeras, ali Zvezda mora da dobija. Mora i Partizan, ali u njemu nema panike zbog poraza - upozorava Đurović.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    6. januar 2024 | 09:07

    Svi skrecu sa prave teme..niko se ne pita..Dal je bas sve onako kako smo vidjeli..ili je neka ruka iz sjenke htjela da se spase zvezda..razmislite malo..saznacemo o svemu kad bude vrijeme proslo..

  • Marko

    6. januar 2024 | 09:02

    Đurović stručnjak 🤣 poslednji angažman kao trener imao pre 20 godina 😊

  • Gejak

    6. januar 2024 | 09:14

    Nego stručnjače šta ti ono reče posle 2-0 za partizan protiv reala prošle godine?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA