Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama posle meča Fener - Partizan: Pukla ograda, deca popadala sa tribine!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubrzo su pritrčali i igrači turske ekipe, a Kalates je podelio povređenim mališanima dresove

  • 0
KK Fenerbahče, KK Partizan Printskrin: Youtube/Fenerbahce

Košarkaši Partizana poraženi su u Istanbulu od Fenerbahčea u 20. kolu Evrolige sa 91:76, a posle meča viđena je i jedna scena koja je uznemirila košarkaše i navijače domaćih, jer je kod tunela pukla ograda pa je nekoliko mlađih navijača turskog tima popadala sa visine.

Sva sreća pa visina nije bila prevelika, pa nije bilo težih povreda, inače je moglo da bude ozbiljnih posledica za mališane.

Naime, nakon što su igrači Fenera proslavili pobedu na parketu i kada su krenuli ka tunelu, nekoliko najmlađih navijača je želelo da pozdravi svoje igrače, tada su se naslonili na ogradu, koja nije izdržala pritisak pala je, a preko nje i deca.

Nastala je gužva i komešanje, ubrzo su dotrčali i pripadnici hitne pomoći da priteknu u pomoć deci koja su pala sa tribina.

Došli su tu i igrači Fenerbahčea, delovalo je da su deca samo ugruvana i uplašena, a Nik Kalates im je dao dresove kako bi im donekle ublažio šok posle pada.

Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos otkrio da li mu je ovo najveća pobeda od kada je u Zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA