≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i Partizana: Večiti napravili korak unazad

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski timovi imali neuspešno 20. kolo

  • 15
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde nisu imali uspešno 20. kolo Evrolige, pošto su oba večita rivala upisala poraze na gostovanjima.

Crno-beli su poraženi u Istanbulu od Fenerbahčea sa 91.76, a Zvezda u Lionu od Asvela sa 100:91 i tako su napravili korak unazad u borbi za plej-in.

Ovim porazima su večiti ugrozili svoju poziciju u borbi za Top 10 u nikad izjednačenijoj Evroligi. Partizan je trenutno "na ivici" uz skor 10:10 na deobi 10. mesta sa Baskonijom, koja je pretrpela poraz u Monaku od 93:83, kao i sa Valensijom, koja je poražena na svom terenu od Žalgirisu od 84:79.

Ipak, Ulker arena nije mesto gde mnogi mogu da se nadaju pobedama, jer je ove sezone samo Zvezda uspela da dođe do brejka tu.

Ali, taj brejk je Zvezda poništila porazom od Asvela, jednog od dva najgora tima u Evroligi, koji je delio začelje sa Albom pre ovog kola sa skorom 3 pobede i 16 poraza, a sada imaju jednu više, poslče čega su pobegli sa dna timu iz Berlina.

Alba je nastavila da niže poraze, a ovoga puta je bolja od njih bila Olimpija iz Milana sa 82:76.

Pobedu je upisao i Real na gostovanju Bajernu od 92:71 i nastavio dominaciju.

Trijumfovao je i Panatinaikos na svom terenu protiv Efesa i stigao do 4. pozicije koju deli sa Fenerbahčeom uz skor 12 pobeda i 8 poraza.

Na kraju, kada se podvuče crta posle sedam odigranih utakmica 20. kola Evrolige i dva poraza koji su doživeli večiti rivali, Partizan je na 10. mestu uz skor 10:10, dok je Zvezda na 13. poziciji koju deli sa Bajernom sa 8 pobeda i 12 poraza.

Tabela, Evroliga Printskrin: Flashscore.com

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    9. januar 2024 | 23:01

    Zvezda se uvek upuva kad treba da prdne...

  • Lič

    9. januar 2024 | 23:06

    Jad i beda Crvene Zvezde! Da su odigrali 50 posto kao sa Partizanom dobili bi lagano.

  • Dejan

    10. januar 2024 | 00:06

    Nema sta da se nadamo i PARTIZAN I C ZVEZDA kad sudije upropaste..ja kao navijac PARTIZANA sude zvezdi faul koji ne postoji aloooo....Treba da budemo uz SRPSKE KLUBOVE TOLIKO...☝️☝️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA