Vreme čitanja: oko 1 min.

I ovaj potez Bolomboja pokazuje koliko je Zvezda bila gladna trijumfa u Milanu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Bolomboj dao Bortolaniju te lake poene, iako oni ništa ne bi promenili

  • 2
Džoel Bolomboj Printskrin: Sport Klub

Bili su košarkaši Crvene zvezde na žestokom udaru javnosti, ali i dela svojih navijača, nakon što su izgubili utakmicu protiv Asvela u utorak!

Međutim, velikom željom i energijom napravili su barem jedan brejk u duplom kolu Evrolige, jer su u četvrtak veče izgarali na terenu i slavili rezultatom 76:62.

Koliko je Zvezda bila gladna trijumfa pokazuje i situacija viđena u poslednjim trenucima, kada je Džoel Bolomboj blokirao Đordana Bortolanija i nije mu dozvolio lake poene.

Taj koš bukvalno ništa ne znači Zvezdi. Utakmicu u Milanu svakako bi dobila, dok je međusobna razlika na strani Olimpije koja je sa +21 slavila u Beogradu. Ipak, Bolomboj je tim potezom jasno oslikao kako su crveno-beli odigrali praktično čitav meč.

Pomenuti centar je utakmicu završio sa 14 poena i šest skokova, dok će Zvezda u narednih pet mečeva čak četiri igrati na domaćem terenu. Sledi Baskonija u Areni, potom gostovanje Albi, a zatim i dolazak Valensije, Barselone i Žalgirisa u glavni grad Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar golemiot

    12. januar 2024 | 13:29

    Da se ne lazemo bez cetiri igraca su igrali i to ne bilo koja cetiri…Zasto lozenje kad sko videli svu snagubi glad za pobedom protiv Asvela?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA