≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panatinaikos siguran pred duel sa Partizanom: Lesor odmarao, Papapetru se vratio na teren posle tri meseca

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zeleni" rutinski pred evroligaški duel

  • 0
Kostas Slukas Matijas Lesor KK Panatinaikos Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa slavili su na gostovanju protiv Lavria rezultatom 92:76. Atinski "zeleni" su ovim trijumfom napravili lepu uvertiru pred evroligaški duel sa Partizanom koji je na programu 19. januara.

Već posle prve deonice bilo je jasno u kom pravcu će ići pomenuti meč. Pomenutu četvrtinu izabranici Ergina Atamana rešili su u svoju korist rezultatom 25:16, da bi na poluvremenu na semaforu stajalo 46:31.

Do kraja susreta su održavali prednost i nisu dozvoljavali domaćinu da ozbiljnije pripreti i priđe na pristojniju razliku.

U timu "zelenih" nije bilo Matijasa Lesora koji je odmarao, dok se na parket posle skoro dvomesečne pauze vratio još jedan bivši igrač Partizana, Joanis Papapetru.

Što se košgeterskog učinka tiče, Panatinaikos je do pobede predvodio Kostas Adetokumbo sa 16 postignutih poena, a pratio ga je Grigonis sa 12. Kod poraženog sastava bolji od ostalih bio je Kastanjeda sa 18 koševa.

(Telegraf.rs)

Video: Trening košarkaša Partizana uoči utakmice protiv Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA