≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čima Moneke opisao kako je doživeo pobedu protiv Zvezde: "Šabaz je odlična osoba, Vanja mi je rekao..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Baskonije izbacio svoj prvi Jutjub snimak

  • 0
Čima Moneke Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaš Baskonije Čima Moneke jedan je od najboljih igrača ove sezone, a sada je osim svog primarnog zanimanja odlučio da se posveti i Jutjub karijeri.

Naime, on je na sebi svojstven način opisao kako je proživeo sve momente sa utakmice protiv ekipe Crvene zvezde u meču 13. kola Evrolige.

Baskonija je taj meč dobila i to upravo njegovim promašajem sa linije penala, promašaj koji je narednih dana bio glavna tema.

- Imao sam dva slobodna bacanja da dobijemo utakmicu. Hajde da vidimo šta će se desiti ovde. Prvo slobodno bacanje - o moj bože, bio je dobar osećaj, bio je jako dobar osećaj, obećavam to. U ovom trenutku je Vanja prišao i rekao: "Promaši!", to sam i uradio, lopta se vratila i bio je kraj. Oni su se nešto žalili i utakmica je bila gotova. Iskreno, ne znam zašto su se žalili, bio je pametan potez. Ne može svako da promaši tako, nisam to nikad vežbao. Pokušao sam to narednog dana na treningu i nisam mogao da ponovim potez. Eto ga Šabaz, odličan igrač, odlična osoba, vratio se u Milano sada. Da, trebala nam je ta pobeda i uzeli smo je. Idemo! - opisao je Moneke u svom prvom Jutjub videu.

Zvezda će naredni meč igrati upravo protiv tima Baskonije, a meč se igra 18. januara od 19 časova. Ostale utiske sa utakmice možete pogledati u klipu ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Fredi Gilespi: "Ovo je bilo ludilo od atmosfere"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA