≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović pružio podršku Dejanu Milojeviću: "Nažalost, dobio sam informaciju šta se desilo..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih pružio podršku prijatelju i kolegi

  • 1

Trener Partizana Željko Obradović održao je poslednji trening pred put u Atinu, gde ga čeka duel protiv Panatinaikosa, ekipe gde je živa legenda i miljenik navijača.

Obradović je posle treninga pričao pred novinarima o predstojećem meču, a jedno pitanje bilo je vezano i za Dejana Milojevića, koji je doživeo srčani udar u Americi.

Željko mu je poslao poruke podrške i rekao je da mu je mnogo žao što je čuo te vesti pre treninga i istakao da je Milojević jedan od najvećih boraca koje je upoznao u životu, te se nada da će prebroditi ovu najvažniju bitku.

- Nažalost, dobio sam informaciju kada sam došao na trening. Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao zbog toga što mu se desilo. Ne znam kakva je situacija i nadamo se da će uspeti da se izbori, pošto je on jedan od najvećih boraca koje sam upoznao u životu - rekao je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović na treningu radi individualno sa strane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    17. januar 2024 | 15:23

    Kakva je to ljudina Dejan Milojević. Srce i dusu je ostavljao na terenu. I posle dok je bio trener mege odbio je partizan kada su oterali vujosevica, uz reci "najveci san mi je da treniram partizan ali ne mogu posle ovakve smene vujosevica". Veliki sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA