≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Željko Obradović pred PAO o navijačima i Lesoru: "Uvek dolaze da se vidimo, Matijas živi od spoljnih igrača"

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je igrač koji postavlja najbolje blokade u evropskoj ligi i otvara se posle njih"

  • 2

Košarkaši Partizanau sredu su odradili trening pred put koji ekipu očekuje u Grčku na utakmicu 22. kola Evrolige protiv Panatinaikosa, koja je na programu u petak. Ekipa je trenirala sa svih petnaest igrača posle dužeg vremena, o čemu je pričao i trener Željko Obradović.

Strateg crno-belih je najpre istakao da se dobro oseća, kao i uvek kada radi sa ekipom.

- Odlično, hvala na pitanju, super se osećam, srećno i zadovoljno, kao i uvek kada sam na terenu sa igračima.

Za Panatinaikos je jasno da je jedan od najozbiljnijih rivala u Evroligi.

- Tim koji je u izvanrednoj formi, igraju za ista veoma dobro, znam oda će biti fenomenalna atmosfera. Posle mnogo vremena Panatinaikos se nalazi u vrhu što se tiče plasmana u evropskoj ligi . Takav su tim napravili da imaju najveće ambicije, sve to smo pričali pred našu prvu utakmicu ovde. Tim koji zaslužuje respekt, ali i mi imamo naše šanse i možemo da odigramo dobru utakmicu.

Povodom izjave koja se pojavila u medijima u vezi Kevina Pantera Obradović nije mnogo pričao.

- On je tu, zna se šta znači za tim. ali tim je tim, ima 12 igrača koji moraju biti spremni u svakom trenutku da pomognu. Uvek se odlučujemo za trojicu da budu van tima, ostali treniraju ovde i to je nešto što smo imali priliku danas, da radimo sa timom. Odmah je i drugačiji intenzitet treninga i naravno da je to boljitak za tim.

Istakao je Željko i da Aleksa ne putuje u Atinu, kao i da su svi igrači na raspolaganju, a onda se dotakao i načina na koji ga navijači Panatinaikosa uvek dočekuju.

- Zna se još od 2012. moj odnos prema Panatinaikosu, zna se kako me dočekuju navijači. Moje zadovoljstvo je uvek da odem i da vidim tamo prijatelje. I dan danas na dan utakmicu kada ima trening taj gro navijača dolazi da se vidi sa mnom.

Matijas Lesor je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača crno-belih, a Obradović ističe da mu i ove sezone mnogo pomažu spoljni igrači.

- Matijas Lesor živi od spoljnih igrača Panatinaikosa. On je igrač koji postavlja najbolje blokade u evropskoj ligi i otvara se posle njih, ali ima uz sebe te vrhunske spoljne igrače koji mu pomažu da da lak koš i da upravo da radi ono što je radio kod nas.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pružio podršku Dejanu Milojeviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Grobar

    17. januar 2024 | 15:24

    Da li moraš baš svima da se uvlačiš ? Budi dostojanstven

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA