Vreme čitanja: oko 1 min.

"Košarka je za mene porodična tradicija i stil života": Evroliga najavila mini-film o Nikoli Topiću

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On bi trebalo da bude objavljen tokom današnjeg dana

  • 1
Nikola Topić Foto: X / Printscreen / Euroleague

Nema ga na terenu već neko vreme zbog povrede, ali o njemu se i dalje priča. Nikola Topić nije zvezda samo u Srbiji, već i u čitavoj Evropi i svetu. Svi čekaju momenat NBA drafta, na kojem će mladi košarkaš Crvene zvezde zasigurno zauzeti jako visoku poziciju.

Neki od specijalizovanih portala su ga smeštali i na prvo mesto, ali je gotovo izvesno da će Topić završiti među prvih 10 pozicija na draftu. Sve to bio je povod za zvaničan kanal Evrolige i televiziju Skweek da naprave i mini-film o mladom Nikoli.

On će u celosti biti objavljen tokom današnjeg dana, a u malom tizeru koji je postavljen na društvene mreže, Topić je rekao koliko mu košarka zapravo znači u životu.

- Košarka je stil života. Moj otac je igrao košarku, tako da je to porodična tradicija. Velika je čast za mene. Nadam se da možemo da promenimo svet na dobar način, i nadam se da ću nastaviti da gradim naše porodično ime - izjavio je Topić.

Glavna stvar je - nikada se ne predavati i boriti se sve do samog kraja.

- Naučio sam dosta toga, da možemo da se vratimo i kada gubimo sa 20 razlike na jedan posed i da je najvažnije da ostanemo zajedno kao tim. Kada uspete to da uradite, onda imate bolju šansu za pobedu. 

(Telegraf.rs)

Video: Prve reči Topića po povratku u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    23. januar 2024 | 15:11

    E moj momak niko od tvojih delija da te ispostuje, da kaze po koju rec za tvoju karijeru. Evo ja cu kao grobar da ti pozelim uspesnu karijeru i mnogo uspeha sa reprezentacijom. Od tea mozes mnogo da naucis, jos ti fali dobar trener. Valjda ce nekada da te trenira najbolji na svetu Zeljko Obradovic i tada ti je uspeh zagarantovan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA