≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teodosić i Nedović počeli da treniraju pred gostovanje Albi, ali samo jedan putuje u Berlin

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli odradili trening pred put u Berlin, a tu je i prvi plejmejker ekipe

  • 8
Nemanja Nedović, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred put u Berlin, gde ih očekuje gostovanje Albi u četvrtak od 20.00 u okviru 23. kola Evrolige.

Zvezda ima imperativ pobede protiv nemačkog tima, koji je trenutno poslednji na tabeli, a koji je u prošlosti često umeo da bude koban po crveno-bele.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13 i dve pobede je daleko od plej-in zone, tako da je gostovanje u Berlinu prilika da se popravi skor i napravi priključak ka vrhu.

Ono što je dobra stvar za Zvezdu, to je da su se u pogon vratili Miloš Teodosić i Nemanja Nedović, koji treniraju i verovatno će biti u konkurenciji za tim, nakon što su neko vreme bili van rostera zbog povrede.

Ipak, trener Janis Sferopulos je otkrio da Teodosić nije spreman i da neće putovati u Berlin, za razliku od Nedovića, koji će biti u ekipi, ali će odluka biti doneta tek pred start meča.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić prekinuo zavet ćutanja i prvi put pričao za medije od starta Evrolige: Naša najbolja igra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    24. januar 2024 | 14:58

    Opusteno, vi ste dosli u C.Zvezdu da se zezate. Teo kao povredjen, ide na skijanje sa porodicom. Nema dogadja u gradu gde nisu stigla ova dva asa, naravno sa svojim suprugama. Strasno sta se radi u klubu rasulo. Ova dva pojacanja nisu ni za srpsku ligu. Kao da je Terzic usao i u KK???

  • A u tirani zabrinutost

    24. januar 2024 | 13:52

    teako cete vi i albu dobiti ako sudije malo ne poguraju..isti ste vi rang..

  • NekoKo

    24. januar 2024 | 16:38

    Nema potrebe više da igraju El ako nisu poptuno oporavljeni, a čak i da jesu, treba sve karte baciti na ABA ligu. Od desetog mesta a kamoli od plaj ofa nema ništa. Juranjava tog plasaman je besmislena, nemoguća misija koja znači samo ogormnu mogućnost da se neko od važnih igrača povredi i to teže i izgubi za ABA ligu. Za rezultat u EL koji je bio najavljivan pre početka sezone, potrebno je mnog više kvalitetnih igrača u rotaciji i kontinuitet. Ako Zvezda ziasta to želi iduće godine u Evro ligi, pod uslovom da je igra, prvu i osnovnu stavr koju treba da uradi to je da zadrži: Nedovića, Teodosića, Mitrovića, Bolomboja, Jaga, Hangu i Topića a sve ove ostala da rasproda kako zna i ume. Umesto njih potrebno je dovesti 7 igrača, koji daleko od toga da moraj uda budu masjtori, ali prsoto rečeno moraju da budu upotrebljivi u EL. Ovo što u Evro lifi mogu da pruže Davidovac, Ilić, Lazarević, Lazić, Tobi, sa početka i Kuzmića, Simonović prosto rečeno nije dovoljno. Umesto takvih igrača treba dovesti u odnosu na svakog od ovih samo malo kvalitetnije ili bar talentovanije. U ABA ligi postoje takvi igrači a ne govorim o Partizanu, Olimpiji i Budućnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA