Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksa Avramović pred utakmicu sa Žalgirisom: "Svaka utakmica je finale"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejmejker crno-belih se vratio u sastav posle odsustva zbog povrede...

  • 0

Košarkaši Partizana dočekaće Žalgiris u okviru 23. kola Evrolige, a taj meč na programu je u petak od 20.30 časova.

Izabranici Željka Obradovića u dosadašnjem delu sezone imaju 11 pobeda i isto toliko poraza, pa je duel sa litvanskim predstavnikom od velike važnost.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je i plejmejker Partizana, Aleksa Avramović.

- Pobedili smo ih u toj prvoj utakmici, igrali smo jednu fantastičnu košarku, krasila nas je neka nesebična igra. Znamo koliko je teško igrati na njihovom terenu, mi smo ih dva puta zaredom pobedili. Oni su promenili trenera, igraće potpomognuti Butkevičijusom koji je fantastičan odbrambeni igrač. Malo su se podigli u poslednje vreme sa dolaskom novog trenera, ali kažem, to je isti tim, iste karakteristike i nadam se da ćemo sutra izaći na teren i pokušati da pokažemo koliko vredimo - započeo je Avramović.

On je duže vreme bio odsutan zbog povrede, ali je ona sanirana pa će se reprezentativac Srbije naći u sastavu za ovu utakmicu.

- Već 15 dana ja treniram. U početku su tu bili malo veći bolovi, sada je to već prošlost i od te utakmice sa Megom svakim danom je sve bolje i bolje. Nekad imam neki bol, ali ništa što bi moglo da me odvoji od terena. Dobro se osećam i bogu hvala i doktori i fizioterapeuti su odradili dobar posao - nastavio je Avramović.

Za kraj je istakao da je svaka utakmica finale, te da je svaka sledeća najbitnija.

- Svaka utakmica je finale i svaka sledeća je najbitnija, tako da je najbitniji Žalgiris, a posle za ostalo ćemo da se potrudimo da pobedimo. Prvo sutra da krenemo od slova Ž - završio je organizator igre crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Dolaskom Trinkijerija Žalgiris je dobio na agresivnosti"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA