≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trinkijeri emotivno o dočeku navijača: "Ja sam ovde sve dao, zbog navijača se radi, meni je to uhh..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veoma je zadovoljan igrom svog tima

  • 0

Košarkaši Košarkaši Partizana ugostili su ekipu Žalgirisa u meču 23. kola Evrolige u prepunoj Štark Areni, a nakon meča je Andrea Trinkijeri govorio za medije.

On je istakao da je njegov tim bio dobar, ali nisu imali koncentraciju tokom celog meča.

- Pre svega želim da čestitam Željku i Partizanu jer su igrali veoma dobru utakmicu i na kraju slavili. Verujem da je moj tim igrao dobru utakmicu, ali nam fali još jedan igrač koji bi pomogao u napadu. Bili smo odlični protiv Pantera, nismo našli način da čuvamo Doužera, to je moja odgovornost. Ne igra uvek ovako, ali večeras jeste bio efikasan. Nakon 30 minuta veoma dobre košarke čim nam je stao napad mučili smo se. Nemam šta puno da kažem svojim igračima, samo da je nekada tužno kada glavni trener veruje više talentu igrača, nego oni sami sebi - počeo je Trinkijeri.

Potom je pozvao novinare da postave pitanja uz rečenicu i kroz osmeh: "Laganica, ajde, idemo!".

- Ne slažem se sa tobom. Utakmica je bila "pull-up" Doužera. Tih 23 komada koje nam je utrpao Doužer, tamo je utakmica. Kada igraš protiv velike ekipe moraš uvek znati gde je početak problema. To je da nismo našli način da zaustavimo 1 na 1 "shake&bake" driblinga. Iz toga se dolazi do teških šuteva, ali je pogodio svaki put. Kad smo to počeli pokrivati nešto se drugo otvorili. Ovo drugo, nikad ga nismo dobro čuvali pa su se otvorile druge stvari. Počeli smo dobro presingom, moraš imati noge da napadaš. Partizan ima veliku petorku, probali smo malo više, ali nismo uspeli - dodao je Trinkijeri, odgovarajući na pitanje o ulozi Doužera.

Andrea Trinkijeri Foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga je objasnio šta njemu znači doček od strane Grobara.

- Neko može celi život da radi, dobiti trofeje, zaraditi "love", ali ovo je ono što ti niko ne može oduzeti, za to se radi! Ja sam ovde sve dao, dobro, loše - sve sam dao. Neko iz Partizana mi je jako lepe stvari rekao, koje od mene više vrede od rezultata i titula. Ja ću zbog ovog biti uvek zahvalan, moje srce je uvek ovde. Ne znam šta bih ti više rekao, meni je to uhh... - zaključio je Trinkijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Dolaskom Trinkijerija Žalgiris je dobio na agresivnosti"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA