Vreme čitanja: oko 1 min.

Monako raspucan pred Partizan: Moćni Džejms uništio Šalon i najavio duel sa crno-belima

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U odličnoj formi je tim iz Kneževine

  • 0
Majk Džejms Foto: MN Press

Košarkaški Monaka, posle pobede nad Efesom na gostovanju u Evroligi, upisali su ubedljiv trijumf i u domaćem prvenstvu. Izabranici trenera Saše Obradovića slavili su protiv Šalona 82:69 u meču 21. kola Francuske lige, a fantastičnu partiju prikazao je Majk Džejms. 

od prvog do poslednjeg minuta domaći tim je igrao svoju igru i u potpunosti kontrolisao rezultat. Tako, prednost Monaka je iznosila i velikih 18 poena razlika, pa se pobednik nije dovodio u pitanje. I ovoga puta, kao i u većem delu sezone, raspoložen je bio Majk Džejms koji je do kraja upisao 28 poena, od čega je 24 postigao u prvom poluvremenu. Na njegovu dobru partiju se nadovezao i Elie Okobo sa 24 poena.

Sa druge strane, dobru partiju je prikazao bivši košarkaš Partizana Aleksej Nikolić, koji je postigao 19 poena uz četiri skoka i dve asistencije.

Kada je reč o stanju na tabeli, Monako je lider  sa skorom 19-1, dok je Šalon na 13. poziciji sa učinkom od osam pobeda i 13 poraza.

Sledeći meč Monako igra protiv Partizana u 24. kolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA