Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović obradovao Grobare vestima pred gostovanje Monaku i Virtusu u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaće svih 15 igrača na raspolaganju trener crno-belih

  • 28

Košarkaši Partizana krenuli su put Monaka i Bolonje, gde će igrati "duplo kolo" u Evroligi. Crno-beli najpre gostuju ekipi Saše Obradovića u sredu od 19.00, a potom dva dana kasnije u Bolonji od 20.30 igraju protiv Virtusa.

Trener Željko Obradović saopštio je lepe vesti za navijače Partizana, a to je da su svi igrači zdravi i da su svi krenuli na ovo gostovanje.

Svi su zdravi i svi putuju - rekao je Obradović, koji se osvrnuo i na ekipu Monaka i istakao da njegov tim čeka težak meč.

- Znamo njihove kvalitete, igrali smo protiv njih, ali idemo sa najvećim ambicijama, moramo da odigramo najbolje moguće utakmicu, znamo koliko su važne sve utakmice u Evroligi. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da moramo da imamo najbolju moguću reakciju.

Novinari su ga pitali očekuje li različitu utakmicu u odnosu na prethodnu koju su ova dva tima odigrali u Areni.

- Bile su zanimljive utakmice sa njima i prošle sezone i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različita, jer oni mogu da igraju sa četiri mala ili sa tri visoka, nekad i sa četiri, u odbrani onda koriste preuzimanje u toj situaciji. To su sve stvari na koje moramo da reagujemo u toku utakmice. Imali smo u nekim momentima odlične segmente na poslednjoj utakmici, ali imali smo i loše. To su neke stvari koje su sigurno bitne kada se priča o toj ili bilo kojoj sledećoj utakmici.

(Telegraf.rs)

Video: Rebrača: "Zvezdi i Partizanu ogromni budžeti nisu dovoljni, potrebno je i vreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    30. januar 2024 | 11:59

    -Zoc i igraci samo napred momci imate nasu podrsku, mafiji su dali 1 mesto u Aba ligi moralo je tako da bude jer albanija nje njihova bratija, znamo da je Monako odlican tim noseni dobrim trenerom Sasom Obradovicem ali lagano do pobede, sto se tice sudije iz Aba lige priznali su da im je preceno i da je Partizan moralno pobedio albance.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    30. januar 2024 | 10:41

    Помислих да договорио са Бодирогом да уведе четвртог судију, да стоји са њим и да му се правда...

  • Majstor

    30. januar 2024 | 10:07

    Bolje prvo da ih nauči kako da se ponašaju na terenu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA