≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Jović otkrio šta je problem Zvezde: "Dovode mnogo novih igrača, evo šta je potrebno"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće do duel u kojem će bivši plej Zvezde zaigrati protiv svog bivšeg kluba

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Valensiju u 24. kolu Evrolige, a u tom duelu će navijači u redovima gostiju iz Španije videti dobro poznato lice - Stefana Jovića.

Bivši plejmejker Zvezde i reprezentativac Srbije istakao je da zna šta njegovu ekipu čeka protiv crveno-belih u Areni.

- Dobro smo i u dobrom raspoloženju čekamo utakmicu, znamo šta nas očekuje i ko je protivnik, gledali smo i ovaj derbi, znamo kako Zvezda igra pred domaćim navijačima, mnogo bolje nego na strani, tako da nas čeka sigurno zahtevna utakmica 40 minuta, na to moramo da budemo spremni. Mi imamo svojih zdravstvenih problema, što svi već znaju, gledaćemo da pružimo maksimum i da vidimo šta možemo da uradimo - rekao je Jović, koji se osvrnuo i na naporan raspored i tri dupla kola u januaru u Evroligi.

- Izuzetno je naporno, pogotovo već treći prozor u januaru da je duplo kolo, mnogo putovanja, mnogo utakmica, paralelno se igraju dve lige, ali kako je nama tako je i svima.

Upitan je i o Zvezdi i koji su njeni aduti, a Jović ističe

- Zvezda zadnjih par sezona potpisuje mnogo novih igrača, za nove igrače treba i vremena, sigurno će kako vreme bude odmicalo, ja se nadam i na Kupu, dostići željeni nivo. To je proces koji mora da se prođe.

- Iskreno nisam razmišljao o tome, za mene je utakmica kao i svaka druga, malo je specifična situacija, jer mnoga lica preko puta znam, znam i navijače i atmosferu, pa je zato nešto specijalno za mene, ovako je kao i svaka druga - rekao je Jović, koga su upitali i kakav prijem očekuje od navijača.

- Nisam ni o tome razmišljao, ali sećam se kada sam bio sa Himkijem, dočekan sam na najbolji mogući način, ne očekujem ništa manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA