Vreme čitanja: oko 4 min.

Večiti u Evroligi su tvoja prilika da zaradiš

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Nigde nećete naći kvote kao u Mozzartu

  • 1
Aleksa Avramović Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Relativno bogat dan na sportskim terenima. Teče 2024. godina, brojna takmičenja hvataju zalet...

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Bukmejkeri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju je dvojka na Južnu Koreju protiv Saudijske Arabije na Azijskom kupu, potom kec na Aston Vilu u sudaru sa Njukaslom u Premijer ligi, odnosno jedinica na Crvenu zvezdu protiv Valensije u sklopu košarkaške Evrolige, kao i pobeda Partizan Mozzart Beta u sredu.

SAUDIJSKA ARABIJA - JUŽNA KOREJA (UTORAK, 17.00), DVOJKA 1,85

Sudar Saudijske Arabije i Južne Koreje je apsolutni derbi osmine finala Azijskog kupa. Saudijci su bez neuspeha u osam mečeva zaredom i lagano su prošli u narednu fazu prvenstva Azije. Sastav Roberta Mančinija je veoma ubedljivo napredovao iz grupe pošto je uspeo da poboljša defanzivnu igru. Tokom navedenog kalendarskog perioda, sedam puta su Saudijci uspeli da ostave gol netaknut. Kada je reč o turniru, startovali su pobedom od 2:1 nad Omanom, potom su savladali Kirgistan sa 2:0 i za kraj remizirali sa Tajlandom bez golova. S druge strane, Južna Koreja ima niz od 11 mečeva bez poraza. Selekcija Jirgena Klinsmana dobila je ogroman zamah i približila se Kupu Azije u odličnoj kondiciji. Za sada Korejcima ne ide baš glatko na turniru. Posle pobede na startu protiv Bahreina sa 3:1 usledila su dva remija. Najpre sa Jordanom 2:2, a potom i Malezijom 3:3.

ASTON VILA - NJUKASL (UTORAK, 21.15), KEC 1,95

Aston Vila u Premijer ligi prati Liverpul, koji je stekao malu prednost i predvodi karavan. Birmingemski klub ima 43 boda, koliko Mančester Siti i Arsenal, a zaostatak za Redsima pred mečeve 22. kola iznosi pet bodova. U prošlom kolu izabranici Unaja Emerija nisu uspeli da savladaju Everton u gostima remiziravši 0:0. Vila najuspešnije igra na svom terenu, gde je od početka sezone u Premijer ligi pobedila u devet od 10 mečeva. Njukasl je doživeo četiri poraza u nizu u Premijer ligi i sada je tek deseti na tabeli. Tokom cele sezone, Svrake slabo nastupaju na gostovanjima i jedne su od najlošijih ekipa u ligi po osvojenim bodovima u gostima – samo pet poena u devet odigranih mečeva.

CRVENA ZVEZDA - VALENSIJA (UTORAK, 20.00), KEC 1,55

Crvena zvezda igra dosta dobro na svom terenu. Ove sezone srpski klub je pobedio u šest od 10 mečeva u Štark areni u okviru Evrolige, međutim ne baš ubedljivi nastupi na gostovanjima sprečavaju crveno-bele da se približe pozicijama koje vode u doigravanje. Zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli sa učinkom od devet trijumfa i 14 poraza. Ekipa Janisa Sferopulosa poražena je u minula dva duela evropske elite od Baskonije i Albe, ali se radovala u poslednjem meču za vikend protiv najvećeg rivala Partizan Mozzart Beta u ABA ligi sa 88:86 i bitno popravila raspoloženje pred nastavak kampanje. Poslednji protivnik Valensije u Evroligi bila je Baskonija. Izabranici Aleksa Mumbrua imali su sjajan meč. I pored toga što su igrali u gostima, to ih nije sprečilo da pobede rezultatom 77:62. Brendon Dejvis je tada bio najbolji igrač Valensije, ali ga zbog povrede neće biti večeras u Beogradu. Valensija je devetoplasirana na tabeli Evrolige sa skorom 12-11.

MONAKO – PARTIZAN MOZZART BET, sreda 19.00

Ekipa Željka Obradovića krenula put Monaka sa kojim igraju u sredu, a potom sledi i put za Bolonju

Posle bolnog poraza od Crvene zvezde u nedelju u ABA ligi, Partizan Mozzart Bet se sprema za još dva izuzetno važna meča, ovoga puta u Evroligi. Crno-beli u sredu igraju protiv Monaka, a u petak protiv Virtusa. Baš iz tog razloga Željko Obradović je odlučio da na duplo kolo u Evroligi povede svih 15 igrača koje ima na raspolaganju. Na ruku crno-belima ide činjenica da su svaki put pobedili Monako od kako su se vratili u Evroligu.

Ono što je uvek upečatljivo kada su susreti Partizana i Monaka u pitanju, drama je skoro pa zagarantovana. Prošle sezone je sve rešeno trojkom Kevina Pantera kada je Partizan obezbedio prolaz u plej-of, a ove sezone u Beogradu, klub iz Humske je slavio posle produžetka koji je izborio Majk Džejms ludom trojkom.

Posle 23 odigrane utakmice, Partizan je na pozitivnom učinku 12-10. Prvi naredni protivnik crno-belih, Monako ima jednu pobedu više u odnosu na klub iz Humske i nalazi se na šestoj poziciji na tabeli elitnog takmičenja. Iskoristi najveće kvote na svetu i kladi se na večite!

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    30. januar 2024 | 13:39

    E, ako je to prilika za zaradu, onda smo ga ugasili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA