Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako Zvezdu i Partizan ne ostave u Evroligi, to će biti odvratno"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mekolum i Foster imaju jasnu poruku za EL

  • 4
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi Aba liga Foto: Nikola Tomić

Američki košarkaš Erik Mekolum, trenutno član turske Karšijake, indirektno je pozvao Evroligu da reaguje i da Crvenoj zvezdi i Partizanu obezbedi učešće u pomenutom takmičenju i sledeće sezone!

Mekolum je košarkaški veteran, igrao je za Galatasaraj, Efes, Uniks, Himki i mnoge druge klubove, a u razgovoru za "Basket News" je poručio:

- Ako nastave sa Asvelom i Albom, a ne zadrže oba srpska tima - protestvovaću. Ukinuću pretplatu na utakmice Evrolige. Odvratno! Pričamo o visokom kvalitetu košarke, uz sjajne navijače, istoriju, tradiciju… Ako Evroliga želi da raste, mora da čuva najbolje ekipe, pare, one koje nude najbolji košarkaški proizvod. Možda se to nekima ne sviđa, ali ako si uvek na dnu, ne zaslužuješ da igraš Evroligu. Nisam nikada ni igrao u Srbiji, ali volim dobru košarku.

Sličnog mišljenja je i Markus Foster, bivši član Panatinaikosa.

- Ne mogu da zamislim Evroligu bez oba srpska kluba. Posebno poslednjih godina, sa onakvim navijačima… Oba tima bi morala da imaju neku vrstu licence. Asvel i Alba ne donose dobro Evroligi. Da, to su kvalitetni timovi koji će pobediti nekoga, ali su konstantno na dnu, svake godine. Prebacujem program kada vidim njihove utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    30. januar 2024 | 20:54

    Realno.

  • U Tiranu

    30. januar 2024 | 21:10

    Partizan ostaje 100 & dok ovaj mali nabitni klub..kazu da nema sansi...a i stace tamo..dugo sramote srbe i srbiju..neka midu nodakle su dosli..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA