≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avramović napravio šou sa novinarima, pa komentarisao Monako: "Već smo ih dobili..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotakao se Avramović i zdravstvenog biltena

  • 0
Aleksa Avramović Printscreen: Telegraf

Košarkaši Partizana u sredu od 19.00 gostuju ekipi Monaka, u okviru 24. kola Evrolige, a tim povodom, očekivanja pred meč izneo je plejmejker crno-belih Aleksa Avramović.

- Hoćete da krenem ja sam da pričam? - upitao je Aleksa i nasmejao sve prisutne, a potom nastavio o utakmici.

- Sutra nas očekuje jedna teška utakmica protiv ekipe Monaka, jedna fantastična ekipa, koja zna da igra napad. Jako dobro igra napad, imaju dobre individualce, koji lako mogu da dođu do svojih pozicija iz kojih mogu da poentiraju, na raznorazne načine. Već smo ih dobili u prvom delu, i prošle godine smo ih pobedili takođe dva puta. Znamo da sa ovom pobedom pravimo značajan korak ka tom plej-of mestu, i znamo koliko nas je otreznila ova utakmica protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali pravu borbu i karakter u tom drugom poluvremenu. Igrali smo disciplinovanu košarku, i nismo se predavali do samog kraja, imali smo i šut za pobedu. Mislim da ćemo sutra izaći mnogo čvršće na teren, i nećemo dopustiti tu inicijalnu prednost koja je u nekim poslednjim utakmicama bila na strani protivnika, nego ćemo probati jako od starta. 

Dotakao se Avramović i zdravstvenog biltena...

- Motivacija je uvek najveća. Bogu hvala, imamo sve zdrave igrače, i svi su na broju, nemamo povrede, i neka tako ostane do kraja sezone. Sad smo tu svi, dobro se trenira, dobro se radi, i sutra idemo da pobedimo - rekao je Avramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA