≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit scena iz Arene: Mina Nedović naletela na redara koji je sprečio da uleti na teren, pogledajte reakciju

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv susret na meču Zvezda - Valensija

  • 20

Nemanja Nedović je briljirao u pobedi Crvene zvezde nad Valensijom sa 27 poena i bio je najzaslužniji za 10. trijumf crveno-belih u Evroligi, čime je sačuvana šansa za Top 10.

Zvezdi je ovo bila utakmica u kojoj je pobeda bila imperativ, a tajming nije bio najbolji, jer je je došao brzo posle večitog derbija, gde je potrošnja bila velika.

Upravo na tom derbiju je Nedović bio u centru pažnje zbog sukoba sa Zekom Ledejom, kada su imali žestok verbalni duel.

U tom momentu su se sa tribina ka parketu sjurile i supruga i majka Nemanje Nedovića.

Mina i Snežana Nedović su prišle tik do parketa iza koša, a potencijalni problem sprečio je pripadnik obezbeđenja, koji ih je zaustavio i usmerio ka svojim mestima u hali.

Mina je došla da bodri svog supruga i na utakmici sa Valensijom i blisala je u elegantnom sakou, a imala je i razlog za sreću i zadovoljstvo jer je Nemanja dominirao na parketu.

Ono što je posebno zanimljivo, na kraju meča je u jednom momentu došlo i do susreta Mine i redara koji ju je sprečavao da priđe parketu zajedno sa Nedovićevom majkom, a reporter Telegrafa je to zabeležio na kraju meča.

Redar je prišao Mini, pozdravio je i očigledno joj rekao da je on zaustavio kada su ona i Snežana Nedović prišle parketu.

Ona se srdačno nasmejala i sa osmehom na licu je otišla do svog mesta, gde je zatim ostalima sa kojima je sedela, među kojima su bili članovi porodice Luke Mitrovića, rekla da je srela tog istog redara i pokazivala je rukom ka njemu.

Nakon toga su se svi srdačno ismejali ovoj sceni. Pogledajte kako je to izgledalo u galerijama, kao i u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaa

    31. januar 2024 | 13:31

    Jaooo sto je ova bitna… Glumi Viktoriju Bekam … iz Smedereva

  • Hmmm

    31. januar 2024 | 14:40

    Koje vi gluposti pišete i od čega pravite priče. Da ste napisali da je pročitala neku knjigu ili bar slikovnicu prelistala pa da razumem ali ovo....

  • Sale

    31. januar 2024 | 13:25

    Rijaliti od ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA