Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je lepotica koja će zabavljati navijače Zvezde za meč sa Barselonom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anja Stanković biće zadužena za podgrevanje atmosfere u Areni

  • 1
Anja Stanković Printskrin: Instagram/anyastankovich

Imaće Crvena zvezda veliku podršku navijača protiv Barselone u petak veče (20.00 časova), iz kluba su poručili da su ulaznice rasprodate - kao i da će se potrduditi da svi koji dođu na utakmicu uživaju u "vannastavnim aktivnostima" vezanim za sam meč!

U pitanju je psoebni muzički program koji čeka sve navijače u Areni, odnosno odluka da u Fan zoni Delije zabavlja DJ Anja - od 18 časova, pa do početka duela i na poluvremenu.

Anja Stanković je i ranije bila na košarkaškim utakmicama Zvezde, dok je 2022. uveseljavala 40.000 ljudi na Marakani, na proslavi titule fiudbalske sekcije.

Takođe, Anja je poznato lice iz beogradskih klubova gde uveseljava masu svojom muzikom. U nastavku možete pogledatimi neke njene atraktivne fotografije:

Zvezdi je, inače, večeras pobeda preko potrebna kako bi ostala u igri za TOP 10. Trenutno ima skor 10:14 i za dva koraka kaska za direktnim rivalima u borbi za plej-of.

Crveno-beli su Barsu poslednji put dobili 2017. godine, a ostaće upamćeno da su prošle sezone izgubili posle produžetka koji je onom neregularnom trojkom doneo Nikola Mirotić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    2. februar 2024 | 13:06

    Kaska za plej-in a ne plej of. Plej-of je od prvog do šestog mesta a to je nemoguća misija ne samo za Zvezdu već i za partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA