Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan poljski navijač je u Beogradu ispunio svoj san: Upoznao je Tea, a došao je i do stvari koju je želeo

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpisao mu se Teodosić na dres, što je ovaj nosio na velikom transparentu

  • 1
Miloš Teodosić Foto: Mileta Mirčetić + KK Crvena zvezda / X

Jučerašnje evroligaško veče zasigurno će ostati zauvek u sećanju jednog navijača iz Poljske, koji je došao iz svoje rodne zemlje u Beograd kako bi pratio meč Crvene zvezde i Barselone, koji je pripao Kataloncima - 76:85.

Međutim, on je u Beograd došao sa jasno zacrtanim ciljem, a to je da stigne do potpisa Miloša Teodosića, zbog čega je sa sobom u prvim redovima tribina nosio ogroman transparent.

Uočio ga je Teo tokom utakmice, pa je pomenuti navijač pozvan ispred svlačionica gde je ispunio svoj san. Teodosić se nakratko sa njim pozdravio, da bi nakon toga uzeo market i potpisao se na dresu Poljaka.

On je bio konstantno nasmejan, a na društvenim mrežama njegovi sunarodnici iz Poljske komentarišu kolika je u pitanju strast kada je otišao sve do Srbije kako bi došao do potpisa.

Takođe komentarišu i za koga u Poljskoj navija ovaj mladić.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović Odigrali smo jako loše utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. februar 2024 | 15:07

    Upoznao sam nekoliko Poljaka koji su naprosto oduševljeni Srbima i Srbijom.Oduševljeni su svim i svačim od druženja sa nama jer retko koji narod kao mi Srbi prihvatimo stranca i pozovemo ga u svoj dom.Sviđa im se naša ,hrana,piće i priroda. Na moju opasku da je i meni gde god odem preko sve lepo jer nekako se trudim da zanemarim loše utiske,jedan mi je odgovorio da nije to tako kao što ja mislim i da mi Srbi bukvalno ne znamo sta sve posedujemo a po njemu je to sve perfektno.Posebno što sam primetio da imaju jaku simpatiju prema nama kao malom narodu koji je vekovima kao i do dana današnjeg stajao kao branič Hrisćanstva Evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA