≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trej Tompkins stigao u Beograd na pregovore sa Zvezdom: Sve je i dalje u početnoj fazi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je tek u početnoj fazi

  • 33
Trej Tompkins Foto: Maksim Konstantinov/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnji dugogodišnji košarkaš Los Anđeles Klipersa i Real Madrida, Trej Tompkins stigao je u Beograd na pregovore sa Crvenom zvezdom.

Američki košarkaš koji je sa Realom bio šampion Evrolige 2018. godine, a sa španskim klubom ujedno osvojio četiri titule u ACB ligi, kao i tri španska Kupa kralja i tri Superkupa razgovara sa crveno-belima.

A prema saznanjima Telegraf Sporta, sve se za sada nalazi u početnoj fazi i za sada nema nikakvog konkretnog dogovora. Postoji interesovanje dve strane.

Pored Klipersa i Reala, on je nastupao u Rusiji u Nižnjem Novgorodu i Zenitu iz Sankt Peterburga. Sa mladom reprezentacijom SAD je osvojio zlatnu medalju 2009. godine na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina.

Narednih dana biće više informacija oko njegovog eventualnog dogovora sa Zvezdom, a treba naglasiti da do njega mora doći do 9. februara, što je datum "dedlajna" u Evroligi za potpise.

Tompkins je rođen 29. maja 1990. godine, a u mladosti je nastupao za Džordžiju, da bi 2011. godine bio draftovan kao 37. pik u drugoj rundi na NBA draftu.

Visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša otkrio kada se vraća na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    3. februar 2024 | 21:34

    da li će rumeni želimir da traži da mu se zabrani igranje makar 3 meseca

  • Dule

    3. februar 2024 | 21:28

    hahahhaah..da se sacuva 17 mjesto..57 igraac u 2 godine..sta je sa zadnja tri dovedena..znal se sta,,mali ste klub i ne pomaze vam niko al bas niko..

  • Marko

    3. februar 2024 | 22:43

    Zna Covke svoj posao,osvajanje Aba Lige i sledece godine opet Evroliga a Partizan ako ne osvoji Aba Ligu moze da se zatvori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA