≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga se oglasila povodom sastanka sa Partizanom i Zvezdom u vezi sa dodelom licenci

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo mnogo novih informacija

  • 19
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi Aba liga Foto: Nikola Tomić

Prethodnih dana pojavila se informacija da su čelnici Evrolige doputovali u Beograd kako bi sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde razgovarali o dodeli A licenci za predstojeći period. Povodom svega su se oglasili i čelnici.

Nismo mnogo toga novog saznali u vezi sa navodima koji su isticani.

- U svetlu nedavnih članaka objavljenih u nekoliko medijskih kuća, Evroliga želi da saopšti: Predsednik Evrolige, gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor, gospodin Paulius Motiejunas sastali su se sa izvršnim članovima Crvene Zvezde i Partizana u četvrtak, 8. februara tokom njihove posete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmena ideja, pregled tekuće sezone i procena buduće saradnje. Evroliga želi da zahvali klubovima što su ugostili njegove predstavnike - stoji u saopštenju Evrolige

Podsetimo, Telegrafu je potvrđeno da su večiti rivali još ranije dogovorili sastanak, kao i svi ostali klubovi koji žele da uđu u borbu za A licencu.

Ono na šta najviše računaju srpski timovi su svakako navijači, puna hala i slike koje su poslate u svet tokom prethodnih godina.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos govorio o Tompkinsu, Topiću i igračima za Kup: "I dalje je u procesu rehabilitacije..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?????

    8. februar 2024 | 14:48

    Treba oduzeti licence Albi,Asvelu ,a tu je i Bajern negde.Realno prva dva kluba apsolutno nista ne donose evroligi.Polu prazne tribine,pozorisna atmosvera uvek su zadnji na tabeli.Ne vidim svrhu njegovog igranja svake sezone.Oni ni drugo takmicenje po snazi ne bi bili favoriti realno.Tako da ne znam Koja je poenta I razmisljanje celnika evrolige.Ovaj pre Bodiroge spanac gurao je Spanske timove sad realno Bodiroga treba da resi licence po 10 god za oba nasa tima.

  • Deka

    8. februar 2024 | 14:41

    Ako sad ne uspemo da dobijemo licence za nase klubove nikad necemo,ajde Bodiroga proguraj to daj makan na po 3 godine da spustimo vise mrznju izmedju nas ....Vucko daj pare

  • Marko

    8. februar 2024 | 15:39

    Evroligu ne zanima atmosfera i navijaci i ko sta ima da pokaze vec iskljucivo novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA