Vreme čitanja: oko 2 min.

Lučić: "Naneli me namerno udario laktom u glavu, nisam mogao da pređem preko toga! A povratak u Partizan..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši kapiten crno-belih izneo utiske posle trijumfa u Areni

  • 8
Vladimir Lučić Foto: Telegraf

Košarkaš Bajerna iz Minhena i bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić, rekao je posle meča da je ovo veoma važna pobeda za njegov tim u grotlu Arene, koja će im dodatno popraviti samopouzdanje pred bitne mečeve.

- Velika pobeda ovde, da se ponovim. Kao i za svaku ekipu koja dođe ovde u Arenu i u stanju je da odnese trijumf odavde. Mislim da smo izdržali dva možda ključna naleta gde se ekipa priključila u onim trenucima gde je Partizan uglavnom lomio. Ostali smo u priključku na neki minus od možda 4-6 poena i na kraju uz šut Franciska uspeli da slavimo i zabeležimo važnu pobedu. Ne znam koliko za te potencijalne plej-in turnire ili plej-of, ali za nas, za ekipu, za period koji dolazi i Kup u Nemačkoj koji nam jako znači.

Da li ste možda očekivali faul da će da bude pravljen pre trojke Franciska.

- Ne znam, mislim da veliki broj utakmica ove godine ekipa se odlučuje da brani te situacije. Mi smo već dve utakmice slavili gde ekipe nisu stigle da naprave faul. Na kraju je bio, što kažem, dobra odbrana ali bolji napad. Težak šut je ubacio u igri 1 na 1. Isto tako, Kevin Panter nije uspeo da realizuje šut. Važna i bitna pobeeda za nas.

Kako si ti osećala da bi lopta Pantera skakala po obruču nekoliko sekundi?

- Mislim da su drugom poluvremenu dva ili tri šuta završila u košu u takvim situacijama. Ne znam, moram da pogledam usporeni snima da vidim da li bi lopta završila u obruču da Kaboklo nije dirao loptu.

Rekao si da će biti nekako čudno igrati protiv Partizana, eto posle toliko godina, nikakve te se nije dalo da igraš, pa kako je to sada izgledalo?

- I dalje iz ovog ugla čudno, pesme koje znam, navijanje koje sam uglavnom navikao da je na mojoj strani, sjajan doček ovde koji sam imao i doživjeti da cela hala skandira tvoje ime, mislim da nema priliku mnogo igrača to da doživi, kažem, emotivno i sigurno nešto što se pamti posle i nakon igre.

Možda je najbolji dokaz koliko je trebalo da je moment poškene sa nama da im, kada su svi čuli da nije bilo zvižduka, dok nije bilo ništa, da je bilo da drugi...

- Pa jeste, da, to ljudi ovde ne znaju da opraštaju, ali mislim da je bio nameran udarac laktom u glavu i nisam mogao baš preko toga da prođem tek tako. Mislim da to nema nikakve veze, mislim da svi u mom okruženju znaju kolika je moja ljubav prema Partizanu i da sam je pokazao igrajući i kad sam odlazio i način na koji sam otišao i to mi je najvažnije. Koškanja su deo ovoga čime se bavim. Da imam ugovor još jednu godinu sa Bajernom, ako će se ikad pričati o tome, a ja budem spreman da dam maksimum, svako ću uzeti u razmatranje - zaključio je Lučić.

(Telegraf.rs)

Video: "Dođe trenutak kada se zapitam šta dalje...": Obradović zabrinuo Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    9. februar 2024 | 07:42

    Ma neće Naneli namjerno! To su sve fini momci...on, Ledej, Panter, prošle godine Lesor!

  • Nov naći igre

    9. februar 2024 | 07:14

    Dobro si ti jos i prošao,zamisli da te je Zek propustio kroz ruke?

  • Ма неее

    9. februar 2024 | 01:27

    Неће они намерно .. то је поштењачина... Ледеј га учио и румени

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA