Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo ko je tetovirani Grobar na koga se zaleteo Ponitka: Jedan je od najvećih tattoo majstora Srbije!

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko sa iglom i mastilom stvara umetnost na ljudskim telima

  • 37
Navijač koji se zakačio sa Ponitkom Foto-kolaž: MN Press/Nebojša Paraušić, Instagram.com/Mare Tattoo

Poraz Partizana od Bajerna u trojkom Silvana Fransiska u poslednjoj sekundi meča izazvao je tenzije između igrača i navijača crno-belih, a najupečatljivija scena viđena je na fotografiji koju su napravili reporteri iz Arene, gde se Mateuš Ponitka u jednom momentu zaleteo na tetoviranog momka na tribinama.

Glave su očigledno bile uzavrele posle tek završenog meča, koji je izgubljen na onakav način, gde faktički imate dobijen meč u svojim rukama, pa su verovatno pale i neke teške reči na obe strane.

Ponitka nije ostao ravnodušan na to, pa je krenuo i prema momku koji je bio na tribinama, a koji je takođe imao ratoboran stav.

Obezbeđenje je stalo između navijača i košarkaša Partizana i sprečilo bilo kakav fizički konktakt i eventualno ogroman skandal, pa je brzo sve mirno završeno, iako su igrači bili na "ribanju" i kod vođe navijača, koji ih je sa megafona upitao da li su svesni čiji grb nose, dok ih je Žandarmerija čuvala podignutim štitovima.

Inače, ono što je zanimljivo, momak koji je ceo istetoviran i koji je ušao u raspravu sa Ponitkom, je poznat i široj javnosti. Zbog upečatljivih tetovaža nije ta teško ni zapamtiti, a naročito kada se zna i da ga na Instagramu prati više od 20.000 ljudi.

U pitanju je jedan od najboljih tatoo majstora u Srbiji, čovek koji sa iglom i mastilom na telima drugih ljudi stvara umetnost - "Mare Tattoo".

Brojni su njegovi radovi koje je prikazao na svom profilu na Instagramu, gde je često radio i mnoge tetovaže koje su povezane sa sportom.

Zanimljivo je da mu je jedan od poslednjih radova koje je objavio na Instagramu pravo umetničko delo kada je nekome istetovirao Željka Obradovića, uz nacrtanu akciju na tabli, grb Partizana, kao i stihove pesme "Crne kose" od Hanke Paldum, koju Žoc posebno voli, a koju mu navijači Partizana takođe pevaju.

Kada su sportske tetovaže u pitanju, tu su i radovi gde je fenomenalno oslika Dijega Armanda Maradonu, stadion Partizana sa pogledom na Hram Svetog Save, ali je uradio i neke fantastične tetovaže posvećene navijačima Zvezde, gde je strogo profesionalno uradio Marakanu, Darka Pančeva i oslikao Bari 1991. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mare Tattoo (@maretattoo)

I mnogi poznati dolaze kod njega da se tetoviraju, a Marakanu je radio bivši fudbaler Zvezde Srđan Plavšić, dok je tetovirao i bivšeg igrača Partizana Ljubomira Fejsu, kod koga je otputovao u Lisabon svojevremeno da bi ga istetovirao.

Pogledajte u nastavku još neke od njegovih radova na Instagramu:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mare Tattoo (@maretattoo)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mare Tattoo (@maretattoo)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mare Tattoo (@maretattoo)

(Telegraf.rs)

Video: "Dođe trenutak kada se zapitam šta dalje...": Obradović zabrinuo Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    9. februar 2024 | 13:19

    Koliko samo takvih budaletina ima na tribinama?!

  • Doktor

    9. februar 2024 | 13:21

    Umetnost je pojam za slikarstvo, vajarstvo, itd. Ovo crtanje po telu je nakaradnost!

  • Boža zemunac

    9. februar 2024 | 13:19

    Tuga. Ni brige ni pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA