≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mijailović otkrio: "Želimo da nastavimo saradnju sa Željkom Obradovićem"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trofejni stručnjak ima veliko poverenje svih u klubu

  • 10
Ostoja Mijailović Foto: MN Press

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na TV Prva, a između ostalog, govorio je i o nastojanju da se produži saradnja sa aktuelnim trenerom Željkom Obradovićem. 

On je istakao da trofejni stučnjak ima poverenje svih u klubu.

- Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju - istakao je Mijailović i dodao:

- Imali mali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo - objasnio je Mijailović.

Mijailović je imao i poruku za navijače:

- Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugim, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji - zaključio je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. februar 2024 | 21:26

    Sta god bilo,Žoc mora da ostane i svi navijaci to podrzavaju👍

  • Tetka iz Prnjavora

    9. februar 2024 | 21:32

    veći budžet mnogo mnogo veći budžet treba rumenom želimiru

  • Deda2

    9. februar 2024 | 21:43

    Trebo bi dostojanstveno da ode. Gospodin bio gospodin osto. Idi Zeljko dobri covece spasi nas bratski ti poručujem i duboko poštujem kao velikog gospodina. Vise od ovoga nemoze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA