≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos zabrinuo navijače: "Ne znam da li će Teo i Lazić igrati u Nišu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrači su u procesu oporavka

  • 6
KK Zvezda - KK Žalgiris Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa 93:91 u meču 26. kola Evrolige, i to, posle dramatične završnice.

Posle meča, trener Janis Sferopulos na konferenciji za medije anlizirao ceo duel, a posebno je zabrinuo navijače odgovor na pitanje o zdravstvenom stanju Branka Lazića i Miloa Teodosića.

Naime, Sferouplos je otkrio da nije poznato koliko će oporavak dvojice važbnih igrača trajati.

- Imao je povredu Mišića. Ne znamo kada će igrati, baš kao i Teodosić. Neće igrati protiv Zadra, ne znamo kada će se vratiti. Trenutno su u fazi Oporavka i ne znamo hoće li igrati u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    9. februar 2024 | 23:27

    Super, nemojte ni da idete džabe, ko ce da igra!? Covic i bagra oko njega su sjebali sezonu najstrašnije.

  • Nikola

    10. februar 2024 | 06:18

    Kad je Edin enciklopedija rekao da je Duško za tebe ozbiljan trener, sad vidim da je čovek 100% u pravu. Mislim da si ti pogrešan izbor.

  • NekoKo

    10. februar 2024 | 01:40

    Sve izgovori i pranje od odgovornosti..alibi pričice. Alo 16. poraz u Evro ligi od 26 utakmica. Deceniju i više uz jedan jedini izuzetak, konačni plasman se završava u donjem delu tabele ili pri samom dnu tabele, bez ikakve šanse da se napravi neki zapaženiji rezultat, plej of, F4 ...Očigledno da je Čović odavno dosegnuo maksimum i da on ne zna bolje od ovoga. Pre njega su tako isto razno razni velemajstori tvrdoglavo i uporno vozili istu priču kao i Čović, samo što su ti velemajstori bili neupredivo nespobniji i za košarku gluplji od Čovića. Velike priče, velika ulaganja, gomila fantasičnih igrača je i u to vreme prošla kroz klub a klub nije imao nikakve šanse da igra Evro ligu. To je bila misaona imenica. O finasijama i dugovima da i ne govorim. Neko je to morao da počisti i da dovede sposobnijeg i gle čuda Zvezda igra Evro ligu već više od deset godina. Isto tako je sada vreme da dođe neko spsobniji od Čovića. On prvo da je normalan sam bi doveo nekog takvog lika i ne bi se okruživao poslušnicima i ikebanama koje veze sa životom nemaju. Sve te tipuse koje montira na mesta sportskih direktora, direktora marketinga, menadžera kluba isl. može da povede u svoju stranku. Oni su idelani za to. Neharizmatični, antipatični, bezlični tipovi koji svoj posao u klubu ne rade. Ne da ga rade loše, nego ga bukvalno ne rade i u principu se ništa ne pitaju. Novi bezveznjaci koje je Čović doveo u upravni odbor služe samo da glasaju za njega kad zagusti. Patologija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA